Engels leren in Amerika

Zoek zelf

Waar wil je Engels leren?

Engels leren in Amerika

Hoewel we veel dingen in Amerika menen te herkennen uit films of TV, en we denken die Amerikanen wel zo'n beetje te kennen, zul je menigmaal behoorlijk worden verrast en zijn er nog genoeg dingen te ontdekken. Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dat geldt zeker voor wie het land bezoekt. Er is enorm veel te zien en van alles te doen. Logisch eigenlijk, het is het op drie na grootste land ter wereld. Ontdek dit mooie land en ga Engels leren in Amerika.

Hoe leer ik Engels?

Bij elk van de Interlanguage taalcursussen Engels in Amerika leer je op een natuurlijke wijze de Engelse taal beter spreken. Je bent op een plek waar Engels de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. Je hoort de hele dag de Engelse taal om je heen, en buiten je taallessen ben je ook in je vrije tijd bezig met de taal en cultuur. Zo breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekend mogelijke wijze.

Op deze manier is het haalbaar om dankzij een taalreis naar Amerika je taalvaardigheid al in korte tijd naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Engels, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Waar kan ik Engels leren in Amerika?

In Amerika kan je met Interlanguage Engels leren in Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco, Santa Barbara en Seattle.

Cursustypes Engels

Bij de taalcursussen Engels in Amerika kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Engels. Bij een intensieve cursus Engels heb je een groter aantal lesuren waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Engels zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Startdata zijn er het hele jaar door.

Examencursussen Engels in Amerika

Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Engels. Met een examencursus Engels bereid je jezelf voor op naar keuze het TOEFL, Cambridge, GMAT of GRE examen om een diploma van de Engelse taal te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Engelstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Engels wilt volgen.

Engels leren of verbeteren voor je werk

Een goede kennis van de Engelse taal geeft je meteen een voorsprong op anderen. Interlanguage biedt je de mogelijkheid om snel en goed de Engelse taal te leren tijdens een taalcursus Engels in Amerika. De korte, intensieve taalcursussen Engels voor zakenmensen en professionals zijn al mogelijk vanaf 1 week.

Accommodatie tijdens je taalcursus Engels

Als je kiest voor een taalcursus Engels in Amerika kunnen wij je ook helpen met je accommodatie. Er zijn verschillende opties, van gastgezin tot appartement. Bij een gastgezin krijg je de kans om volledig deel te nemen aan het Amerikaanse leven en om de Engels taal uitgebreid in de praktijk te oefenen. In een appartement of residentie ben je zelfstandiger en heb je de mogelijkheid activiteiten te ondernemen met andere studenten die Engels aan het leren zijn.

Enkele suggesties:

Liever High School, College of University in Amerika?

Wil je geen taalcursus, maar wel naar Amerika? Kijk dan bij

High School of Studeren in het buitenland!

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z