Juniors - Keuzehulp

Keuzehulp

Taalreizen Juniors 8-17 jaar

Bij jongerenprogramma’s spelen de kwaliteit van de organisaties en accommodaties ter plaatse een grote rol, evenals de verhouding tussen aantallen begeleiders en deelnemers. Hierbij heeft Interlanguage belangrijk voorwerk verricht en in op deze website de beste programma’s voor je op een rijtje gezet.

Vergelijken

Als je cursussen vergelijkt, kijk dan niet alleen naar het aantal lesuren, ook naar het aantal deelnemers per lesgroep en het aantal minuten per lesuur. Daarnaast is van belang wat er allemaal is inbegrepen. Dit vind je in de cursusomschrijving.

Schrijf je op tijd in!

Om teleurstelling te voorkomen, is het slim om tijdig in te schrijven. Hoewel je natuurlijk altijd geluk kunt hebben, komt het vaak voor dat programma’s al ver voor de zomer zijn volgeboekt. Vul het online inschrijfformulier duidelijk in en zorg voor een tijdige aanbetaling. Als je laat boekt, kan de prijs hoger zijn. Wil je samen met een of meer anderen inschrijven, dan kun je bij je inschrijving naar elkaars boeking verwijzen.

Wat moet je van te voren doen?

Zorg voor een geldig paspoort en vergeet niet je reispapieren mee te nemen. Deze krijg je meestal een week van tevoren toegestuurd. Bij je reispapieren zit een bevestiging van je inschrijving, je eventuele ticket en uitgebreide informatie over je reis, cursus, verblijfadres en de plaats waar je heen gaat.

Nog vragen?

Nog iets onduidelijk? Advies nodig? Bel ons dan gerust of stuur een e-mail! Daar zijn we voor. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9 uur en half 6 kun je ons bereiken. Langskomen kan ook. Bel dan wel van tevoren voor een afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen voor al je vragen.
Ook organiseert Interlanguage regelmatig informatiebijeenkomsten. Bel of mail ons voor de data.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z