Spaans leren in Spanje

Zoek zelf

Waar wil je Spaans leren?

Spaans leren in Spanje

Spaans leren in Spanje opent vele deuren voor je. Spanje, de wereldmacht van weleer, vormt de grootste toeristische trekpleister van Europa en heeft de laatste decennia een snelle economische ontwikkeling doorgemaakt. Zowel voor vakantie en vrije tijd als voor studie- en werksituaties is de Spaanse taal steeds belangrijker aan het worden. Voor steeds meer mensen is het dan ook van belang om deze taal te beheersen. Gelukkig wordt met een cursus Spaans in Spanje het leren van deze taal wel erg aangenaam!

Waarom een taalcursus Spaans in Spanje?

Bij elk van de Interlanguage taalcursussen in Spanje leer je op een natuurlijke wijze de Spaanse taal beter spreken. Je bent op een plek waar Spaans de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. Je hoort de hele dag de Spaanse taal om je heen, en buiten de lessen van je taalcursus ben je ook in je vrije tijd bezig met de taal en cultuur. Zo breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekend mogelijke wijze.

Op deze manier is het haalbaar om dankzij een taalreis naar Spanje je taalvaardigheid al in korte tijd naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Waar kan ik Spaans leren in Spanje

In Spanje kan je met Interlanguage een taalcursus Spaans volgen in Alicante, Barcelona, Cádiz, Granada, Madrid, Malaga, Marbella, Salamanca, Sevilla en Valencia.

Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Spaans, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Taalcursussen Spaans voor jongeren

Spaans leren in Spanje is ook mogelijk voor scholieren. In de zomermaanden, maar ook daarbuiten, hebben we in Spanje taalcursussen Spaans voor scholieren. Leuke taalvakanties samen met leeftijdsgenoten uit vele landen, vol met activiteiten waardoor je haast ongemerkt Spaans leert. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor privélessen en Home Language, een privécursus Spaans bij een docent en zijn of haar gezin thuis, het hele jaar door. Dit laatste is bijvoorbeeld ideaal als voorbereiding op je eindexamen.

Cursustypes Spaans voor volwassenen

Bij de taalcursussen Spaans in Spanje kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Spaans. Bij een intensieve cursus Spaans heb je een groter aantal lesuren waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Spaans zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Startdata zijn er het hele jaar door.

Examencursussen Spaans in Spanje

Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Spaans. Met een examencursus Spaans bereid je jezelf voor op het DELE examen om een diploma van de Spaanse taal te behalen. Je kunt in Spanje bovendien het KvK examen voor zakelijk taalgebruik afnemen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Spaanstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Spaans wilt volgen.

Spaans leren in Spanje: ook voor je werk

Een goede kennis van de Spaanse taal geeft je meteen een voorsprong op anderen. Interlanguage biedt je de mogelijkheid om snel en goed de Spaanse taal te leren tijdens een taalcursus Spaans in Spanje. De korte, intensieve taalcursussen Spaans voor zakenmensen en professionals zijn al mogelijk vanaf 1 week.

Accommodatie tijdens je taalcursus Spaans

Als je kiest voor Spaans leren in Spanje kunnen wij je ook helpen met je accommodatie. Er zijn verschillende opties, van gastgezin tot appartement. Bij een gastgezin krijg je de kans om volledig deel te nemen aan het Spaanse leven en om de Spaanse taal uitgebreid in de praktijk te oefenen. In een appartement of residentie ben je zelfstandiger en heb je de mogelijkheid activiteiten te ondernemen met andere studenten die Spaans aan het leren zijn.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z