Engels leren in Australië

Zoek zelf

Waar wil je Engels leren?

Engels leren in Australië

Australië biedt je de unieke mogelijkheid om een comfortabele en relaxte levensstijl te combineren met avontuurlijke trips. Australië is dan ook een uitstekende bestemming om Engels te leren of te verbeteren.

Je treft in Australië een grote variëteit van natuur aan, met veel unieke soorten als kangoeroes en koala’s, en je kunt er eenvoudig en veilig rondreizen. Door de ligging op het Zuidelijk halfrond zijn de seizoenen in het land van de Aboriginals omgedraaid, zodat je je Europese zomer op aangename wijze kunt verlengen!

Engelse taalreis naar Australië

Met een Engelse taalreis naar Australië verbeter je je Engels op een efficiënte en tegelijk leuke manier. Je leert niet alleen de taal beter spreken, maar bent ook voor langere tijd omgeven door de Australische taal én cultuur. Zo is je taalcursus Engels niet een klein onderdeel van je dag, maar ben je werkelijk omgeven door alle gereedschappen die het leren van de Engelse taal stimuleren.

Je hebt bij je Engelse taallessen altijd les in kleine groepen, samen met mensen van min of meer hetzelfde Engelse taalniveau als jij. Buiten de lessen kan je meedoen met het activiteiten- en excursieprogramma van je taalschool of kan je zelf activiteiten ondernemen, alleen of samen met je medecursisten.

Cursustypes Engels

Stel je eigen Engelse taalcursus samen door zelf te kiezen waar je heen wilt, en hoe intensief je de taal wilt leren. Wil je een vakantie met een educatief randje of wil je liever zo snel mogelijk je Engelse taalvaardigheid één of meerdere niveaus opschroeven? Bij onze taalcursussen is er voor elk wat wils. Een algemene cursus Engels is uitermate geschikt om gestaag vooruit te gaan en voldoende tijd over te houden voor activiteiten in de omgeving. Als je sneller voortgang wilt boeken kun je voor een intensiever cursustype kiezen.

Engels leren voor je werk

De beheersing van een vreemde taal kan erg belangrijk zijn in je professionele leven, en het verschil maken tussen wel of geen opdracht binnenhalen voor je bedrijf of organisatie. Voor zakenmensen en professionals die in korte tijd hun Engels een boost willen geven bieden wij ook Engelse taalcursussen aan die gericht zijn op snelle resultaten. Je kunt zelfs in één week al stappen maken!

Je verblijf tijdens je taalcursus Engels

Ook qua accommodatie kun je bij de taalreizen naar Australië kiezen wat het beste bij je past. Als je verblijft bij een gastgezin neem je volledig deel aan het Australische leven en zal je je Engelse taalkennis volop in de praktijk kunnen oefenen. Wanneer je kiest voor een verblijf in een appartement of residentie ben je zelfstandiger en kun je op pad met anderen die net als jij hun Engels aan het verbeteren zijn.

Waar kan ik Engels leren in Australië?

In Australië kan je met Interlanguage een taalcursus Engels volgen in Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth en Sydney.

Liever studeren in Australië?

Is je Engels al goed en wil je liever naar een college of university in Australië, kort of lang? Kijk dan hier:

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z