Italiaans leren in Italië

Zoek zelf

Waar wil je Italiaans leren?

Italiaans leren in Italië

Nergens in de wereld vind je meer cultuur bij elkaar dan in Italië. Je kunt je er wekenlang vergapen aan historische steden, beroemde kunstcollecties, barokke kerken en kathedralen, tempels, tombes en andere overblijfselen van de klassieke oudheid. Neem daarbij het aangename Mediterrane klimaat, de lange kustlijn, het afwisselende landschap en niet te vergeten de voortreffelijke Italiaanse keuken.

Genoeg redenen dus om dit land van binnenuit beter te leren kennen door middel van een taalcursus Italiaans in Italië.

Waarom een taalcursus Italiaans volgen in Italië?

Wil je snel en vlot Italiaans leren spreken en verstaan? Dan is het volgen een taalcursus Italiaans in Italië een zeer effectieve methode. Doordat je in een Italiaans taalgebied zit, kan je het Italiaans dat je in de lessen leert meteen ook in de praktijk oefenen. Tegelijk leer je de mensen en de cultuur kennen waardoor je je taalbegrip ook weer vergroot. Hierdoor is het tegelijk een erg leuke manier van het leren van de Italiaanse taal. Er zijn al taalcursussen Italiaans in Italië vanaf 1 week. Een taalcursus Italiaans in het buitenland kan net zolang duren als je wilt, tot maximaal een jaar.

Cursustypes taalcursussen Italiaans

Bij de taalcursussen Italiaans in Italië kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Italiaans. Bij een intensieve cursus Italiaans heb je een groter aantal lesuren of les in kleinere lesgroepen, waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Italiaans zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Italiaans. Met een examencursus Italiaans bereid je jezelf voor om het PLIDA, CILS of CELI examen te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in Italië, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Italiaans wilt volgen. Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Italiaans, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Je verblijf in Italië

Voor je taalreis naar Italië kun je ook je accommodatie selecteren op basis van je voorkeuren. Wil je het liefst een zelfstandig appartement? Hou je meer van een residentie die lijkt op een hostel? Of verblijf je het liefst bij een gastgezin en lijkt het je leuk om het dagelijkse leven van een Italiaans huishouden mee te maken? Wij helpen je aan een passend programma.

Waar in Italië kan ik Italiaans leren?

Je kunt Italiaans leren aan een van onze taalscholen in Florence, Rome en Siena. Daarnaast kan je met ons Home Language programma ook nog kiezen uit Rome, Pisa, Marsiliana, Portoferraio, Aosta, Trento, Bergamo & Caminata

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z