Studeren - Introductie

Tussenjaar, semester of hele studie in het buitenland

Een korte of langere buitenlandstudie verruimt je blikveld en geeft je een belangrijke aanvulling op je CV waardoor je betere kansen op de arbeidsmarkt zult hebben. Daarnaast is het natuurlijk enorm leuk om een tijd in het buitenland te wonen en vergroot je je internationale netwerk.

Your own experience abroad!

Het is gemakkelijk om te zeggen dat je in het buitenland wilt studeren. Echter, het vinden van dát college of díe universiteit die het beste bij je past, het uitgebreide aanmeldingsproces dat overal weer anders is en het verkrijgen en aanleveren van de juiste documenten, zijn vaak een tijdrovende en lastige aangelegenheid. Ook is er de zorg dat je inderdaad wordt toegelaten aan een school van je keuze en dat je alle juiste documenten voor een visumaanvraag krijgt.

Interlanguage Study Abroad neemt je bovenstaand proces grotendeels uit handen. We hebben reeds onderzoek voor je gedaan; het enige wat jij hoeft te doen is, onder begeleiding van onze medewerkers, het meest geschikte college of university te kiezen en de vereiste gegevens te verstrekken.

Tussenjaar, buitenlandsemester of hele studie?

Wil je voor een tussenjaar naar het buitenland en vakken uit allerlei disciplines combineren? Of studeer je al en wil je een semester in het buitenland volgen? Of liever een hele studie, Associate Degree, Bachelor of Master in het buitenland doen? Wij hebben de juiste kennis in huis om je hierbij te helpen en om van je buitenlandverblijf een succes te maken!

Kies een ervaren organisatie

Interlanguage Study Abroad heeft als adviesorganisatie al bijna 35 jaar ervaring. Wanneer je ons jouw buitenlandprogramma laat regelen kun je vertrouwen op de expertise en service van een gerenommeerde organisatie. Zo hebben we onze partnerscholen getoetst aan een scala van strenge criteria, waaronder de zorg voor en begeleiding van internationale studenten. We staan op internationaal studiegebied bekend als de “Buitenlandstudie Experts”; een reputatie die we hebben verdiend door jarenlange ervaring in het plaatsen van studenten op erkende colleges en universiteiten in het buitenland.

Uitgebreide informatie

We hebben alvast een selectie gemaakt van de meest populaire colleges en universiteiten in Amerika, Canada, Australië en Engeland. Vertel ons wat je graag zou willen studeren en waar je interesses liggen en wij zullen je vertellen welke school het beste bij je past.

Interlanguage staat achter je!

We helpen je bij de keuze voor een college / university en begeleiden je met de aanmeldingsprocedure. Gedurende het jaar voor vertrek ontvang je van ons informatie, en bereiden we je voor op je buitenlandverblijf door middel van onder andere een oriëntatiebijeenkomst.

Begeleiding ter plaatse

De meeste scholen hebben een international office waar je terecht kunt voor praktische zaken. Ook voor studiebegeleiding ter plaatse kan je veelal op je College of University terecht. Wanneer dat nodig is, zijn tijdens je studiejaar onze collega’s ter plaatse maar één telefoontje van je vandaan.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z