Engels leren in Ierland

Zoek zelf

Waar wil je Engels leren?

Engels leren in Ierland

Ierland, het prachtige groene eiland met ruige bergen, blauwe meren, oude kastelen en pittoreske haventjes. Hier gaat het moderne leven samen met ongerepte natuur en een rijke culturele erfenis.

De Ieren zijn vriendelijk, spontaan, bijzonder gastvrij en jong. Met meer dan de helft van de bevolking jonger dan 30 jaar is het land sprankelend van energie, vitaliteit en creativiteit. Ierland is ook het land van Guinness, schrijvers als Jonathan Swift, Oscar Wilde en James Joyce, en muziek: traditioneel Iers, maar ook U2, Enya en The Corrs.

Waarom een taalcursus Engels in Ierland?

Met een taalreis naar Ierland verbeter je je Engels op een efficiënte en tegelijk leuke manier. Je leert niet alleen de taal beter spreken, maar bent ook voor langere tijd omgeven door de Engelse taal én cultuur. Zo is je taalcursus niet een klein onderdeel van je dag, maar ben je werkelijk omgeven door alle gereedschappen die het leren van de Engelse taal stimuleren.

Je hebt bij je taallessen Engels altijd les in internationale groepen, samen met mensen van min of meer hetzelfde Engelse taalniveau als jij. Buiten de lessen kan je meedoen met het activiteiten- en excursieprogramma van je taalschool of kan je zelf activiteiten ondernemen, alleen of samen met je medecursisten.

Cursustypes Engels in Ierland

Stel je eigen Engelse taalcursus samen door zelf te kiezen waar je heen wilt, en hoe intensief je de taal wilt leren. Wil je een vakantie met een educatief randje of wil je liever zo snel mogelijk je Engelse taalvaardigheid één of meerdere niveaus opschroeven? Bij onze taalcursussen is er voor elk wat wils. Een algemene cursus Engels is uitermate geschikt om gestaag vooruit te gaan en voldoende tijd over te houden voor activiteiten in de omgeving. Als je sneller voortgang wilt boeken kun je voor een intensiever cursustype kiezen.

Examencursussen Engels in Engeland

Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Engels. Met een examencursus Engels bereid je jezelf voor op naar keuze het IELTS, Cambridge, TOEIC of TOEFL examen om een diploma van de Engels taal te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Engelstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Engels wilt volgen.

In Ierland Engels leren voor je werk

De beheersing van een vreemde taal kan erg belangrijk zijn in je professionele leven, en het verschil maken tussen wel of geen opdracht binnenhalen voor je bedrijf of organisatie. Voor zakenmensen en professionals die in korte tijd hun Engels een boost willen geven bieden wij ook Engelse taalcursussen aan die gericht zijn op snelle resultaten. Je kunt zelfs in één week al stappen maken!

Je verblijf in Ierland

Ook qua accommodatie kun je bij de taalreizen naar Ierland kiezen wat het beste bij je past. Als je verblijft bij een gastgezin neem je volledig deel aan het Ierse leven en zal je je Engelse taalkennis volop in de praktijk kunnen oefenen. Wanneer je kiest voor een verblijf in een appartement of residentie ben je zelfstandiger en kun je op pad met anderen die net als jij hun Engels aan het verbeteren zijn.

Waar kan ik Engels leren in Ierland

In Ierland kan je met Interlanguage een taalcursus Engels volgen in Cork en Dublin.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z