Home Language Guadeloupe

Bekijk en boek

Frans leren in Guadeloupe

Leer Frans bij een docent(e) thuis

Een bijzonder programma waarbij je les hebt en logeert bij je docent(e) thuis. Je hebt privéles, zodat je een cursus op maat volgt, in je eigen tempo en met volledige aandacht van je docent. Hierdoor maak je snel vorderingen.

Home Language, Activity
Home Language, Activity
Home Language

Dit zijn ideale cursussen voor wanneer je in korte tijd flinke voortgang wilt boeken in de taal of een specifiek doel voor ogen hebt zoals bijvoorbeeld een examen, presentatie of sollicitatie. Je studeert en woont bij je docent(e) en zijn of haar gezin thuis. De cursus wordt geheel aangepast aan je eigen taalwensen en –behoeften alsook studietempo. Voor vertrek worden gegevens over je doelstellingen, taalniveau en achtergrond doorgegeven aan de docent, die op basis daarvan een cursus op maat samenstelt.

Er kan ook een programma worden samengesteld dat aansluit op specifieke interesses, zoals paardrijden, antiek, koken, bezoeken aan kastelen en landhuizen, golf, zeilen, kunst, maar ook examenvoorbereiding etc. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Twee personen samen, met je hele gezin of met vrienden: indien je met meer dan twee personen gaat verblijf je naar keuze samen bij één gezin, of bij elkaar in de buurt bij verschillende gezinnen. Je vrije tijd kan je naar wens gezamenlijk doorbrengen. Wanneer je hetzelfde taalniveau hebt kan je gezamenlijk de lessen volgen - een financieel aantrekkelijke optie. Graag informeren we je hierover.

Activiteiten

Omdat je bij je docent in huis logeert, neem je deel aan het sociale- en gezinsleven waardoor je de taal continu spreekt en oefent. Niet alleen gedurende de lessen, maar ook in dagelijkse situaties, tijdens het eten of bij activiteiten. Zo ben je verzekerd van een totale onderdompeling in de taal en cultuur.

De docenten wonen vaak in de buitenwijken van de steden, zelden in stadscentra.

Wij bieden het Home Language programma voor Frans aan op de volgende locaties:

Frankrijk: Parijs (Versailles), Montpellier, Tours, Marseille & Provence (Nice, Toulon, Saint-Raphael, Avignon)

Guadeloupe: Guadeloupe

Gastgezin, Home Language
Gastgezin, Home Language
Home Language, Activity
Bekijk en boek

Alle opleidingen of cursussen op deze school:

Alle accommodaties voor deze school:

Inclusief

Bij docent thuis, volpension, 1-pk

 • Lees meer

  De docentenfamilies zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun deskundigheid, de gastvrijheid die zij kunnen bieden en natuurlijk hun enthousiasme. Door het logeren bij een gastgezin leer je snel mensen kennen, leer je de taal beter beheersen en kom je in aanraking met de gebruiken en gewoonten van het land. Door deel te nemen aan het dagelijkse leven en de activiteiten van het gastgezin zal je je snel thuis voelen! Ook kan je natuurlijk je eigen plannen maken.

  Kamer

  • Eenpersoonskamer (tweepersoonskamer alleen wanneer je samen boekt)
  • Gedeelde badkamer. Je kunt ook kiezen voor een privé badkamer (toeslag)

  Faciliteiten en diensten

  • Verblijf op basis van volpension, alle maaltijden zijn inbegrepen
  • De faciliteiten verschillen per gezin

  Overig

  • Geschikt voor alle leeftijden

   

  Informatie onder voorbehoud van uitzonderingen en wijzigingen

 • 35 jaar ervaring
 • 100% Nederlandse organisatie
 • Onafhankelijk dus objectief
 • Persoonlijke benadering
 • Maatwerk, zakelijk of privé
 • Studies en taalreizen wereldwijd
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Complete service van A tot Z