Juniors - Accommodatie

Accommodatie

Taalreizen Juniors 8-17 jaar

Zorgvuldig geselecteerde accommodatie is van vitaal belang voor een geslaagde jongerenreis. Wij besteden hier dan ook veel aandacht aan. Je kunt kiezen voor een verblijf op de campus of bij een gastgezin. Op enkele locaties, zoals Malta, kunnen oudere studenten ook kiezen voor een (gedeeld) appartement of hotel. Meestal deel je je kamer met anderen; in enkele gevallen kan je een eigen kamer boeken. Soms is er keuze tussen twee maaltijden per dag (halfpension, HP) of drie (volpension, VP). Inbegrepen lunches krijg je in het schoolrestaurant, op je accommodatie-adres of als lunchpakket.

Je accommodatie loopt in de regel van zondag tot zaterdag. Bij de prijsinformatie staat per programma aangegeven wat de dagen van aankomst en vertrek zijn.

Gastgezin

De gastgezinnen hebben we natuurlijk zorgvuldig uitgekozen. De mensen bij wie je terecht komt zijn gewend aan buitenlandse jongeren in huis en vinden dat leuk. Een gastgezin is trouwens niet altijd letterlijk een gezin maar kan ook bijvoorbeeld een vrouw met kind zijn. Als er meerdere cursisten bij een gastgezin verblijven, zullen zij zoveel mogelijk verschillende nationaliteiten hebben.

Bij een gastgezin moet je wel bereid zijn je enigszins aan te passen. Je wordt bijvoorbeeld op een bepaalde tijd voor het eten verwacht. Daar staat tegenover dat je veel meer leert over het land waar je bent, en dat je haast ongemerkt beter wordt in de taal. Een typisch Nederlands of Belgisch aardigheidje meenemen voor je gastgezin doet het natuurlijk altijd goed!

Residentie/campus

De meeste locaties van onze residentiële programma’s zijn buiten de zomermaanden het domein van prestigieuze privéscholen met fantastische (sport)faciliteiten. Vooral in Engeland zijn dit vaak prachtige oude landgoederen. Hier woon en leef je samen met je medestudenten. Lessen en activiteiten vinden meestal op hetzelfde terrein plaats. De centra bieden een veilige omgeving met 24-uurs begeleiding en een vriendelijke sfeer.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z