Engels leren

Zoek zelf

Kijk waar je Engels kunt leren

Engels leren in het buitenland

Ga Engels leren in het buitenland: dit is niet alleen de beste en snelste manier om de Engelse taal goed onder de knie te krijgen, maar ook de leukste!

Over het grote belang van de Engelse taal hoeven we je weinig te vertellen. Het grote aantal landen waar Engels gesproken wordt, en het feit dat Engels dé taal in internationale communicatie is, maken het wereldtaal nummer één. Ongeveer 335 miljoen mensen spreken Engels als hun eerste taal.

Velen realiseren zich dat het middelbare-school Engels in de huidige maatschappij niet meer voldoende is. Of je de Engelse taal nu nodig hebt voor studie, werk, reizen of plezier: het belang van goed Engels leren is aanzienlijk. Intensievere internationale contacten vragen om een steeds grondiger beheersing van deze boeiende taal met rijke historie. Kennis van de gebruiken en gewoonten van de Engelstalige landen is daarbij onmisbaar. Een duwtje in de rug kan je net helpen om de uitgebreide canon van Engelstalige pop cultuur zoals muziek, literatuur en film volledig te kunnen begrijpen. Tijdens een taalcursus Engels in het buitenland leer je dit er tegelijk bij.

Soorten taalcursussen Engels in het buitenland

Interlanguage heeft taalcursussen Engels voor zowel jongeren als volwassenen. Je kunt kiezen voor een algemene cursus Engels, of juist voor een intensieve taalcursus waardoor het Engels leren sneller gaat. Daarnaast zijn er examencursussen Engels, zakelijke taalcursussen Engels, en meer. Je kunt een taalreis Engels in de zomer doen of gedurende het jaar; er zijn startdata het hele jaar door. Je kunt Engels leren vanaf 1 week tot een heel studiejaar.

Gemakkelijk en snel Engels leren

Bij elk van de Interlanguage taalreizen Engels leer je op een natuurlijke wijze de taal beter spreken. Je bent in een land waar Engels echt de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. De docenten zijn gespecialiseerd in het geven van lessen Engels als vreemde taal. Je hoort de hele dag de Engelse taal om je heen, en zelfs als je klaar bent met je taallessen ben je – haast ongemerkt – ook in je vrije tijd bezig met Engels leren en kennismaken met de cultuur. Op deze manier breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekende manier mogelijk.

Waar kan ik Engels leren?

Met Interlanguage kan je Engels leren in Amerika, Australië, Canada, Engeland, Ierland, Malta, Nieuw-Zeeland, Schotland en Zuid-Afrika. Je hebt voor je taalcursus Engels keuze uit vele tientallen plaatsen: van kleine dorpjes tot grote wereldsteden.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z