Zakelijke en professionele taaltrainingen

Bekijk en boek

In veel beroepen, en om succesvol internationaal zaken te doen, is een goede talenkennis onontbeerlijk. Deze kan nergens zo snel, effectief en stimulerend worden opgedaan als tijdens een kwaliteitstraining in het land waar de taal gesproken wordt.

Bovendien hoeft een cursus in het buitenland vaak niet meer te kosten dan in eigen land. Zelfs als reis en accommodatie worden meegeteld!

Londen, zakelijk, Londen Central
Londen, zakelijk, Londen Central
Gastgezin, LSE, Londen Central

Taaltrainingen voor professionals, bedrijfsleven en overheid

Met een Interlanguage taalcursus in het buitenland word je haast letterlijk ondergedompeld in de te leren taal. Tegelijk leer je de cultuur, gebruiken en mentaliteit van het land kennen, zaken die zo belangrijk zijn voor een goed taalbegrip en voor succesvolle (zakelijke) communicatie.

Daarom in het buitenland

 • Je zit in het taalgebied zelf, en kunt de taal de hele dag in de praktijk oefenen
 • Docenten zijn altijd native speakers
 • Medecursisten uit verschillende landen, waardoor communicatie in de doeltaal ook buiten de les
 • Groter aanbod en gunstiger prijs voor taaltrainingen in het land zelf
 • Je leert meteen ook over de historie, (zaken)cultuur, etiquette en ongeschreven regels van het land

Hoe leer ik?

Vanzelfsprekend worden de lessen gegeven door ‘native speakers’ die bovendien in hun eigen land wonen en dus het beste contact hebben met de actualiteit van hun taal. En, die je vaak met groot enthousiasme daarin willen laten delen.

Maar ook buiten de lessen leer je – haast ongemerkt - verder: of je nu praat met de mensen in je (executive) gastgezin of hotel, terwijl je de stad bezichtigt tijdens een activiteit van de school of op eigen houtje, of wanneer een kop koffie bestelt of de krant leest.

Groot voordeel is tevens dat je medecursisten internationaal zijn, zodat je niet meteen weer op het Nederlands terugvalt maar de doeltaal blijft gebruiken.

Welke cursus?

Naast een algemene of gespecialiseerde groepscursus met open inschrijving kan je ook kiezen voor een individuele cursus, volledig aangepast aan je wensen en behoeften. Vanwege de tijd hoef je het niet te laten: de minimum cursusduur is één week en voor elke taal hebben wij professionele trainingen op goed bereikbare locaties. Voor een besloten groep van bijvoorbeeld één bedrijf of organisatie kunnen wij programma's geheel op maat maken.

Op verschillende locaties hebben we uitstekende programma’s voor zakenmensen en professionals, soms met een apart ‘Professional Centre’.

Professionele cursus

Speciaal voor professionals van verschillende vakgebieden die op efficiënte wijze hun taalvaardigheden voor gebruik in werksituaties willen verbeteren. Vaak zijn dit korte trainingen in kleine groepen.

Zakelijke cursus

Een specifieke cursus voor hen die de taal al redelijk beheersen en zich verder willen bekwamen in taalvaardigheden en vocabulaire voor gebruik in een zakelijke omgeving.

Privé cursus

Een individuele cursus, geheel toegesneden op de wensen en behoeften van de cursist, voor algemeen of specifiek taalgebruik. De meest effectieve manier om snel een taal (beter) onder de knie te krijgen.

Programma op maat

Graag stellen wij een 'tailor made' programma voor je samen, of dat nu voor één cursist of een groep is. Voor specifiek, vakgericht taalgebruik kunnen wij beschikken over gespecialiseerde docenten in vele landen. Ook organiseren wij in-company taaltrainingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

TIP: Serieus aan de slag zonder direct voor een Professionele cursus te kiezen? Denk dan eens aan een Mini-Groep cursus (zie Algemene cursussen). Deelnemers zijn vaak extra gemotiveerd en de gemiddelde leeftijd ligt meestal iets hoger dan bij veel andere algemene cursussen.

Live online trainingen

Populair zijn ook onze live online trainingen voor individuen en bedrijven. Hiermee combineer je het beste van twee werelden: een veilige online training vanuit je eigen huis of kantoor en toch live interactie met je trainer en deelnemers uit verschillende landen. De trainingen worden gegeven via platforms zoals Zoom, en natuurlijk door native speakers vanuit het taalgebied zelf. Door deze opzet bespaar je ook reistijd naar een trainingslocatie hier of taalschool in het buitenland. Lestijden zijn in overleg. Je kunt je inschrijven voor open trainingen of samen met collega's voor een training op maat speciaal voor jouw bedrijf of organisatie. Vraag ons om meer informatie of een offerte op maat.

Desgewenst kan je aansluitend op je online training een vervolg van een of enkele weken aan een van onze taalscholen in het buitenland doen, om de 'puntjes op de i' te zetten.

School, LSE, Londen Central
School, LSE, Londen Central
School, LSE, Londen Central

Zij gingen je voor

Een kleine greep uit de bedrijven en organisaties waarvan medewerkers bij Interlanguage en/of de aangesloten instituten een cursus hebben gevolgd:

ABN AMRO, Alcatel-Lucent, BBC, Bayer, PWC, Commerzbank, Europese Commissie, Fujitsu, IBM, KLM, Microsoft, diverse Ministeries en overheden, Pepsi, Philips, Rotary International, Shell, Sony, Unilever, diverse Universiteiten en Hogescholen, Volvo, Wereldbank.

Advies

Graag denken wij met je mee om het best passende programma voor jou of je collega's te vinden of samen te stellen.

Bel ons gerust voor een passend advies: 010-47 77 455

Bekijk onze suggesties, of zoek zelf via de oranje button daaronder:

Enkele suggesties:

 • 35 jaar ervaring
 • 100% Nederlandse organisatie
 • Onafhankelijk dus objectief
 • Persoonlijke benadering
 • Maatwerk, zakelijk of privé
 • Studies en taalreizen wereldwijd
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Complete service van A tot Z