Spaans leren in Mexico

Zoek zelf

Waar wil je Spaans leren?

Spaans leren in Mexico

Ontdek de prachtige natuur, de vriendelijke Mexicaanse mentaliteit en warme gastvrijheid!

Daarnaast staat Mexico natuurlijk bekend als het land van de Maya's, tequila, grote cactussen en sombrero's. Het landschap is enorm afwisselend. Zo tref je er witte stranden, maar ook regenwouden, woestijnen, valleien, rivieren en vulkanen aan.

De vele eeuwenoude culturen geven een waardevolle extra dimensie aan je taalreis. Volg een taalcursus Spaans in Mexico en ervaar de levendige cultuur en gastvrije inwoners.

Waarom een taalcursus Spaans in Mexico?

Met een taalreis naar Mexico verbeter je je Spaans op een efficiënte en tegelijk leuke manier. Je leert niet alleen de taal beter spreken, maar bent ook voor langere tijd omgeven door de Spaanse taal én Mexicaanse cultuur. Zo is je taalcursus niet een klein onderdeel van je dag, maar ben je werkelijk omgeven door alle gereedschappen die het leren van de Spaanse taal stimuleren.

Je hebt bij je taallessen Spaans altijd les in internationale groepen, samen met mensen van min of meer hetzelfde Spaanse taalniveau als jij. Buiten de lessen kan je meedoen met het activiteiten- en excursieprogramma van je taalschool of kan je zelf activiteiten ondernemen, alleen of samen met je medecursisten.

Cursustypes Spaans in Mexico

Stel je eigen Spaanse taalcursus samen door zelf te kiezen waar je heen wilt, en hoe intensief je de taal wilt leren. Wil je een vakantie met een educatief randje of wil je liever zo snel mogelijk je Spaanse taalvaardigheid één of meerdere niveaus opschroeven? Bij onze taalcursussen is er voor elk wat wils. Een algemene cursus Spaans is uitermate geschikt om gestaag vooruit te gaan en voldoende tijd over te houden voor activiteiten in de omgeving. Als je sneller voortgang wilt boeken kun je voor een intensiever cursustype kiezen.

Examencursussen Spaans in Mexico

Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Spaans. Met een examencursus Spaans bereid je jezelf voor op het DELE examen om een diploma van de Spaanse taal te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Spaanstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Spaans wilt volgen.

Spaans leren voor je werk

De beheersing van een vreemde taal kan erg belangrijk zijn in je professionele leven, en het verschil maken tussen wel of geen opdracht binnenhalen voor je bedrijf of organisatie. Voor zakenmensen en professionals die in korte tijd hun Spaans een boost willen geven bieden wij ook Spaanse taalcursussen aan die gericht zijn op snelle resultaten. Je kunt zelfs in één week al stappen maken!

Je verblijf in Mexico

Ook qua accommodatie kun je bij de taalreizen naar Mexico kiezen wat het beste bij je past. Als je verblijft bij een gastgezin neem je volledig deel aan het Mexicaanse leven en zal je je Spaanse taalkennis volop in de praktijk kunnen oefenen. Wanneer je kiest voor een verblijf in een appartement of residentie ben je zelfstandiger en kun je op pad met anderen die net als jij hun Spaans aan het verbeteren zijn.

Waar kan ik Spaans leren in Mexico

In Mexico kan je met Interlanguage een taalcursus Spaans volgen in Cuernavaca of Playa del Carmen.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z