Duits leren

Zoek zelf

Kijk waar je Duits kunt leren

Duits leren in Duitsland en Oostenrijk

Duits is een wereldtaal, zowel op wetenschappelijk als zakelijk gebied. De Duitse taal wordt gesproken in Duitsland, Oostenrijk, Liechtenstein en in delen van Zwitserland, Luxemburg, België, Denemarken (Zuid-Jutland), Italië (Zuid-Tirol) en Frankrijk (Elzas). Ook in grote delen van Oost-Europa en Namibië is de Duitse taal nog belangrijk. In totaal spreken ongeveer 180 miljoen mensen de Duitse taal. Goed Duits leren spreken is dus zeker geen overbodige luxe.

De uitgebreide contacten op allerlei gebied met ons buurland Duitsland, maar ook met Oostenrijk en Zwitserland, maken het bijna noodzakelijk om de Duitse taal goed te beheersen. Zeker in het bedrijfsleven maar ook in andere sectoren zoals het onderwijs en toerisme, denk aan je skivakantie of een weekendje weg.

Op cultureel gebied reikt het Duits een stuk verder dan de bratwurst en sauerkraut, lederhosen en Schlagermuziek, die er vaak mee worden geassocieerd. De Duitse taal kent een rijke muzikale en literaire geschiedenis met o.a. Mozart, Bach, Kafka, Goethe, Kant, Schiller en Wittgenstein. Wil je goed Duits leren en snel vorderingen maken? Lees dan verder.

Bestemmingen voor een taalcursus Duits

Met Interlanguage kan je Duits leren in Duitsland en Oostenrijk. Wij bieden een uitgebreide keus aan taalcursussen Duits voor beginners tot en met vergevorderden, aan geselecteerde taalscholen in vele boeiende steden.

Soorten taalcursussen Duits in het buitenland

Interlanguage heeft taalcursussen Duits voor zowel jongeren als volwassenen. Je kunt kiezen voor een algemene cursus Duits, of juist voor een intensieve taalcursus waardoor het Duits leren sneller gaat. Daarnaast zijn er examencursussen, zakelijke taalcursussen en meer. Je kunt een taalreis Duits in de zomer doen of gedurende het jaar; er zijn startdata het hele jaar door. Je kunt Duits leren vanaf 1 week tot een heel studiejaar.

Gemakkelijk en snel Duits leren

Met Duits leren via Interlanguage leer je op een natuurlijke wijze de Duitse taal beter spreken. Je bent op een plek waar Duits echt de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. De docenten zijn gespecialiseerd in het geven van lessen Duits als vreemde taal. Je hoort de hele dag de Duitse taal om je heen, en zelfs als je klaar bent met je taallessen ben je – haast ongemerkt – ook in je vrije tijd bezig met leren over de taal en cultuur. Op deze manier breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekende manier mogelijk.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z