Spaans & Sport (juniors)

Spaans leren én sporten tegelijk

De zomer is een geweldige tijd om naar buiten te gaan en actief te zijn. Met Interlanguage krijg je de kans om een nieuwe sport uit te proberen of nog beter te worden in een sport waar je al enthousiast over bent. Combineer je taalcursus Spaans met een sport naar keuze voor een optimale ervaring. Met het sporten ben je niet alleen actief bezig, maar verbeter je tegelijk je Spaans.!

Jong
Jong
Jong

Golf

Verover de green!

18 sessies per twee weken

Taalschool Marbella (5-14 jaar), Taalschool Marbella (14-17 jaar), Taalschool Marbella (14-18 jaar)

Marbella is een paradijs voor golfers en de omgeving wordt vaak de "Costa del Golf" (Golfkust) genoemd, dus wat is een betere plek voor jongeren om te leren spelen of hun spel te verbeteren? Onze deelnemers worden verwelkomd in de wereld van golf door de professionals die lesgeven bij Greenlife Golf in Marbella.

Beginners zullen starten met het werken aan de positie van lichaam en handen voor de swing, het ontwikkelen van coördinatie op de green, het oefenen van een pre-shot routine, en het leren van golf etiquette en basis golfregels.

Degenen die al hun weg weten op de golfbaan zullen zich richten op grip, houding, richting, uitlijning, volgorde, en de biomechanica van hun golfswing. Ze zullen ook werken aan vaardigheden voor hun korte spel, het verbeteren van basis chip shot en putting technieken.

Paardrijden

Neem de teugels in handen... word een goede leider

12 sessies twee weken

Taalschool Marbella (5-14 jaar), Taalschool Marbella (14-17 jaar), Taalschool Marbella (14-18 jaar), Taalschool Salamanca (5-17 jaar)

Deze nobele en gedistingeerde sport is ideaal voor dierenliefhebbers. Deelnemers die voor deze activiteit kiezen, leren hun evenwicht te bewaren, het paard onder controle te houden en bewegingen uit te voeren, van draaien tot draven.

Meer gevorderde deelnemers krijgen de kans om meer uitdagende bewegingen te oefenen, zoals springen over hindernissen. Ze zullen ook leren om met het paard om te gaan in verschillende posities, inclusief galopperen.

De paardrijlessen worden gegeven in maneges in de buurt van onze kampen. Je hoeft geen speciale kleding of uitrusting mee te nemen als je die niet hebt. Onze lessen worden gehouden op top maneges: Al Andalus in Marbella en Campo de Tiro y Deportes in Salamanca.

Padel

Probeer deze opkomende sport!

12 sessies per twee weken

Taalschool Marbella (5-14 jaar), Taalschool Marbella (14-17 jaar), Taalschool Marbella (14-18 jaar), Taalschool Salamanca (5-17 jaar)

Padel wordt bij ons in razend tempo populairder, maar is in Spanje al vele jaren een grote sport onder jongeren. Op al onze kampen worden de sessies geleid door professionals die de inhoud van elke les zullen aanpassen aan het niveau en de vaardigheden van elke deelnemer.

Degenen die net beginnen zullen starten met het leren kennen van de regels van de sport en het oefenen van de basis slag, serveren en het heen en weer slaan van de bal met de coach. Deelnemers die al een gemiddeld niveau hebben, zullen de lessen besteden aan het perfectioneren van hun serves en slagen, en het aanpassen aan hun positie als ze over de baan bewegen.

De paddle tennis lessen vinden plaats bij Greenlife in Marbella en bij Campo de Tiro y Deportes in Salamanca.

Jong
Jong
Jong

Surfen

Surf the waves...

2 sessies à 90 minuten per week

Taalschool Cádiz (13-17 jaar)

Lijkt het je niet geweldig om te kunnen surfen, zodat je overal ter wereld op een surfboard kunt stappen? Cádiz ligt aan de Atlantische Oceaan, dus je bent verzekerd van goede golven. Surfen kan hier vlakbij het stadscentrum.

In combinatie met je taalcursus in het surfmekka Cádiz kan je kiezen voor de surfoptie. Daarmee heb je wekelijks twee extra lange surflessen. Voor absolute beginners maar ook als je al kunt surfen.

Tennis

Ga voor de beker... als een echte kampioen

12 sessies per twee weken

Taalschool Barcelona (5-17 jaar), Taalschool Marbella (5-14 jaar), Taalschool Marbella (14-17 jaar), Taalschool Marbella (14-18 jaar), Taalschool Salamanca (5-17 jaar)

Tennis is een van de meest complete vormen van lichaamsbeweging. Onze lessen zijn zowel bedoeld voor beginners als voor degenen die al enige ervaring met de sport hebben. Beginners leren de basisbeginselen van slaan en serveren, terwijl ze ook de regels van het spel leren kennen.

Deelnemers met gemiddeld niveau van tennis zullen werken aan het perfectioneren van hun slag, serves en smashes. Onze gediplomeerde trainers leren hen hoe ze hun gewicht moeten verplaatsen, verschillende soorten grepen en hoe ze het beste kunnen aanvallen vanuit verschillende posities, vanaf de baseline tot aan het net.

Onze tennislessen vinden altijd plaats in de buurt van de kampen. In Marbella worden ze gehouden in het prestigieuze Greenlife Marbella. In Barcelona oefenen de studenten in het Centro Olímpico Vall d'Hebrón, terwijl de tennislessen in Salamanca worden gehouden in Campo de Tiro y Deportes.

Voetbal

Topscorers... ga voor de bal!

16 sessies per twee weken

Taalschool Barcelona (5-17 jaar), Taalschool Marbella (5-14 jaar), Taalschool Marbella (14-17 jaar), Taalschool Marbella (14-18 jaar), Taalschool Valencia (12-17 jaar)

Voetbal is de meest populaire sport in Spanje en over de hele wereld; geen Spaans zomerkamp zou compleet zijn zonder voetbal! Verliefd worden op deze sport is een geweldige manier voor jongeren om in contact te komen met internationale vrienden en hun Spaans te oefenen terwijl ze aan het sporten zijn. Deelnemers zullen verschillende voetbaltechnieken leren en deze in praktijk brengen tijdens wedstrijden met leeftijdsgenoten.

Onze gespecialiseerde coaches passen de lessen aan aan de leeftijd en vaardigheden van elke deelnemer, van beginner tot gevorderd. Hierdoor kunnen jongeren die de volgende Maradona of Messi willen worden, het meeste uit de zomer halen terwijl ze hun vaardigheden aanscherpen.

Met deze activiteit bieden onze kampen studenten meer dan alleen een leuke tijd: we bieden lessen aan waar ze sporttactieken, oefeningen en technieken kunnen leren. Ze zullen ook deel uitmaken van een multicultureel team, gezonde competitie beoefenen en leren hoe sporten ons gezond houdt. Zonder twijfel zijn voetballessen een geweldige ervaring om je taallessen aan te vullen.

Watersport

Beweeg op de golven... van je toekomst

8 sessies per twee weken

Taalschool Barcelona (5-17 jaar), Taalschool Valencia (12-17 jaar)

De beste plek om van de zomer te genieten is in het water. Daarom bieden wij onze kampeerders de mogelijkheid om verschillende watersporten uit te proberen. Nadat ze de basistechnieken hebben geleerd, zullen ze deze in de praktijk brengen met leuke spelletjes en uitdagingen.

  • Barcelona: zeilen (Optimist), windsurfen, standup paddleboarding (SUP) en kanoën - elk 2 sessies per 2 weken
  • Valencia: windsurfen en standup paddleboarden (SUP)
Jong
Jong
Jong

Zeilen

Beheers de boot en vaar op de wind

12 sessies per twee weken

Taalschool Valencia (12-17 jaar)

Deelnemers zullen genieten van het zeilen op het heldere blauwe water van de Middellandse Zee.

Beginners zullen belangrijke concepten leren zoals teamwork, zeiltechnieken, veiligheidsregels, basis zeilvaardigheden en manoeuvres, en verschillende soorten zeilboten.

Zij die al bekend zijn met de basis, leren de wind en weerpatronen te lezen en werken aan het beheersen van zeiltechnieken en manoeuvres.

Zwemmen

Spring in het zwembad... het is tijd om af te koelen!

8 sessies per twee weken

Taalschool Marbella (5-14 jaar), Taalschool Marbella (14-17 jaar)

Niets is zo zomers als spetteren in het water. Kinderen en tieners die willen leren zwemmen of hun slag willen verbeteren kunnen 's middags genieten van zwemlessen.

Niet alleen krijgen ze meer tijd in het zwembad, wat altijd leuk is in de zomer, ze zullen ook een belangrijke levensvaardigheid opdoen.

De eerste stap van zwemmen is je op je gemak voelen in het water. Deelnemers die net beginnen, leren drijven en oefenen arm- en beenslag. Als ze er klaar voor zijn, gaan ze verder met ademhalings- en zwemtechnieken.

Deelnemers die de basistechnieken al onder de knie hebben, zullen zich richten op het bijschaven van hun techniek (crawl, schoolslag, rugslag) en werken aan starten, draaien, en meer.

Bekijk hier de programma's:

Optionele sporten en beschikbaarheid

Let op:

- Vanwege de planning kan het zijn dat deelnemers aan de optionele sportprogramma’s soms andere activiteiten moeten missen

- Het aantal plaatsen voor deze optionele sporten is beperkt, dus we raden ouders aan om hun kinderen zo snel mogelijk in te schrijven

- Deelnemers kunnen maar 1 optionele sport per twee weken volgen

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z