Spaans leren in Argentinië

Zoek zelf

Waar wil je Spaans leren?

Spaans leren in Argentinië

De klanken van de tango in de straten, gaucho's en uitgestrekte pampa's, de gletsjers van Patagonië en natuurlijk het land van Evita, Maradonna en Máxima… Het grootste Spaanstalige land ter wereld biedt je een enorme verscheidenheid en is zeker het ontdekken waard! Voor Spaans leren is Argentinië dan ook zeker een boeiende bestemming.

Hoe leer ik Spaans in Argentinië?

Bij elk van de Interlanguage taalcursussen in Argentinië leer je op een natuurlijke wijze de Spaanse taal beter spreken. Je bent op een plek waar Spaans de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. Je hoort de hele dag de Spaanse taal om je heen, en buiten de lessen van je taalcursus ben je ook in je vrije tijd bezig met de taal en cultuur. Zo breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekend mogelijke wijze.

Op deze manier is het haalbaar om dankzij een taalreis naar Argentinië je taalvaardigheid al in korte tijd naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Cursustypes Spaans

Bij de taalcursussen Spaans in Argentinië kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Spaans. Bij een intensieve cursus Spaans heb je een groter aantal lesuren waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Spaans zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Startdata zijn er het hele jaar door.

Spaans leren of verbeteren voor je werk

Een goede kennis van de Spaanse taal geeft je meteen een voorsprong op anderen. Interlanguage biedt je de mogelijkheid om snel en goed de Spaanse taal te leren tijdens een taalcursus Spaans in Argentinië. De korte, intensieve taalcursussen Spaans voor zakenmensen en professionals zijn al mogelijk vanaf 1 week.

Accommodatie tijdens je taalcursus Spaans

Als je kiest voor een taalcursus Spaans in Argentinië kunnen wij je ook helpen met je accommodatie. Er zijn verschillende opties, van gastgezin tot appartement. Bij een gastgezin krijg je de kans om volledig deel te nemen aan het Argentijnse leven en om de Spaanse taal uitgebreid in de praktijk te oefenen. In een appartement of residentie ben je zelfstandiger en heb je de mogelijkheid activiteiten te ondernemen met andere studenten die Spaans aan het leren zijn.

Waar kan ik Spaans leren in Argentinië?

In Argentinië kan je met Interlanguage een taalcursus Spaans volgen in Buenos Aires.

Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Spaans, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z