Portugees leren in Portugal

Zoek zelf

Waar wil je Portugees leren?

Portugees leren in Portugal

De vriendelijke bevolking met hun ontspannen levensstijl, de rijke historie en vele tradities en de zuidelijke ligging aan zee maken van Portugal een boeiend en aantrekkelijk land.

Geniet van schitterende berglandschappen met honderden eeuwenoude, bizarre rotsformaties, lieflijke dorpjes met kronkelende straatjes en pittoreske witte huisjes en prachtige heuvels met olijfbomen, kurkeiken en eucalyptusbomen.

Waarom een taalcursus Portugees in Portugal?

Bij elk van de Interlanguage taalcursussen in Portugal leer je op een natuurlijke wijze de Portugese taal beter spreken. Je bent op een plek waar Portugees de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. Je hoort de hele dag de Portugese taal om je heen, en buiten de lessen van je taalcursus ben je ook in je vrije tijd bezig met de taal en cultuur. Zo breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekend mogelijke wijze.

Op deze manier is het haalbaar om dankzij een taalreis naar Portugal je taalvaardigheid al in korte tijd naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Waar kan ik Portugees leren in Portugal

In Portugal kan je Portugees leren in Faro, Lissabon of Porto.

Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Portugees, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Cursustypes Portugees voor volwassenen

Bij de taalcursussen Portugees in Portugal kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Portugees. Bij een intensieve cursus Portugees heb je een groter aantal lesuren waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Portugees zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Startdata zijn er het hele jaar door.

Portugees leren of verbeteren voor je werk

Een goede kennis van de Portugese taal geeft je meteen een voorsprong op anderen. Interlanguage biedt je de mogelijkheid om snel en goed de Portugese taal te leren tijdens een taalcursus Portugees in Portugal. De korte, intensieve taalcursussen Portugees zijn handig voor zakenmensen en professionals, en zijn al mogelijk vanaf 1 week.

Accommodatie tijdens je taalcursus Portugees

Als je kiest voor een taalcursus Portugees in Portugal kunnen wij je ook helpen met je accommodatie. Er zijn verschillende opties, van gastgezin tot appartement. Bij een gastgezin krijg je de kans om volledig deel te nemen aan het Portugese leven en om de Portugese taal uitgebreid in de praktijk te oefenen. In een appartement of residentie ben je zelfstandiger en heb je de mogelijkheid activiteiten te ondernemen met andere studenten die Portugees aan het leren zijn.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z