Studeren - Verzekeringen

Verzekeringen en garanties

Graag helpen we je bij het uitzoeken van wat voor jouw situatie de beste verzekering is.

Globetrotter reisverzekering - Allianz

Alle colleges en universiteiten stellen een medische verzekering verplicht. Sommige verplichten je om hun eigen verzekering af te nemen, andere staan toe dat je een Globetrotter reisverzekering neemt. In beide gevallen biedt de Globetrotter verzekering je de flexibiliteit om (bij) te verzekeren wat je nodig hebt. Deze reisverzekering omvat apart boekbare modules voor reisbagage, reisongevallen, S.O.S.-hulpverlening, medische kosten, aansprakelijkheid en reisrechtsbijstand.

Informatie en voorwaarden Globetrotter reisverzekering

Annuleringsgarantie

4,5% van de programmaprijs (alleen mogelijk voor College Engeland)

Biedt dekking wanneer je vanwege ernstige ziekte, ongeval of overlijden van jezelf, ouders, broer of zus niet kunt gaan. Hiermee kan deelname voor vertrek worden geannuleerd tegen overlegging van een medische verklaring. In geval van annuleren ben je de premie van de garantie en een eigen risico van € 500 verschuldigd.

Eindexamen-annuleringsgarantie

€ 295

Als je zou zakken voor het eindexamen en daardoor niet kunt gaan, kan deelname aan het programma worden geannuleerd wanneer je de eindexamen-annuleringsgarantie hebt afgesloten. Restitutie vindt plaats na ontvangst van je cijferlijst.

Voor College Engeland worden de kosten van de garanties en een eigen bijdrage van € 500 voor reeds verrichte werkzaamheden niet gerestitueerd.

Voor een studie aan een college of universiteit in Amerika, Canada of Australië ben je bij annulering slechts de kosten van de premie plus de reeds voldane, vaak relatief geringe, aanmeldkosten van het college of de universiteit en van de accommodatie verschuldigd.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z