Studeren - Verzekeringen

Verzekeringen en garanties

Graag helpen we je bij het uitzoeken van wat voor jouw situatie de beste verzekering is.

Medische- en reisverzekering

Wij bieden een uitgebreide reis-, medische- en ongevallenverzekering aan voor wanneer je voor een tussenjaar, semester of hele studie in het buitenland gaat studeren. Deze verzekering heeft vele voordelen. Voor evt. rijlessen of autorijden dien je zelf een extra verzekering af te sluiten.

Globetrotter Reisverzekering

Voor sommige colleges en universiteiten is het interessanter om de Globetrotter reisverzekering af te sluiten in plaats van de pakketverzekering. Veelal is dit het geval als de school zelf een verplichte medische verzekering voor de studenten heeft. Deze reisverzekering omvat reisbagage, reisongevallen, S.O.S.-kosten, aansprakelijkheid en reisrechtsbijstand.

Annuleringsgarantie

4,5% van de programmaprijs (alleen mogelijk voor College Engeland)

Biedt dekking wanneer je vanwege ernstige ziekte, ongeval of overlijden van jezelf, ouders, broer of zus niet kunt gaan. Hiermee kan deelname voor vertrek worden geannuleerd tegen overlegging van een medische verklaring. In geval van annuleren ben je de premie van de garantie en een eigen risico van € 500 verschuldigd.

Eindexamen-annuleringsgarantie

€ 295

Als je zou zakken voor het eindexamen en daardoor niet kunt gaan, kan deelname aan het programma worden geannuleerd wanneer je de eindexamen-annuleringsgarantie hebt afgesloten. Restitutie vindt plaats na ontvangst van je cijferlijst.

Voor College Engeland worden de kosten van de garanties en een eigen bijdrage van € 500 voor reeds verrichte werkzaamheden niet gerestitueerd.

Voor een studie aan een college of universiteit in Amerika, Canada of Australië ben je bij annulering slechts de kosten van de premie plus de reeds voldane, vaak relatief geringe, aanmeldkosten van het college of de universiteit en van de accommodatie verschuldigd.

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z