Blog

Op deze pagina vind je nuttige achtergrondinformatie, het laatste nieuws, handige tips, ervaringen van onze deelnemers, updates over onze bestemmingen en nieuwtjes van onze scholen, colleges en universiteiten.

Prins Bernhard Cultuurfonds Beurs voor Kiki

Een waar succesverhaal van een van onze studenten:

Op aanraden van Interlanguage Study Abroad ging Kiki na haar eindexamen Havo in 2012 voor een tussenjaar naar Green River College. Het tussenjaar werd een Associate Degree, vervolgens ging ze een jaar werken in Australië, daarna maakte ze een transfer naar Minnesota State University-Mankato voor haar Bachelor en vervolgens behaalde ze op Minnesota State University een Master's Degree.

In 2021 heeft ze de prestigieuze Prins Bernhard Cultuurfonds Beurs toegekend gekregen voor het nieuwe academisch jaar. Deze competitieve beurs wordt jaarlijks toegekend aan de meest talentvolle en hardwerkende Nederlandse studenten en artiesten om in het buitenland te studeren.

De beurs helpt haar met het betalen van haar studiegeld, lesmaterialen en huur, waardoor ze haar aandacht volledig kan richten op haar onderzoek en het schrijven van haar papers aan Arizona State University.

Klik hieronder en lees haar verhaal.

mei 2022

President Biden visits Green River College

Op 22 april 2022 bracht President Biden een bezoek aan Green River College.

Wat een eer!

Klik hieronder en lees het verslag van die dag.

april 2022

Linde speelt hockey en kwam in de Boston Herald, Salem News én Algemeen Dagblad!

Onze studente Linde wilde dolgraag doorgaan met hockeyen tijdens haar High School jaar in Amerika. Binnen ons High School Select programma hebben wij een passende school voor haar gezocht en kwamen uit bij Ipswich High School nabij Boston, Massachusetts. Linde beleeft er de tijd van haar leven, en haar hockeyspel heeft haar zelfs artikelen in de Boston Herald, Salem News én het Algemeen Dagblad opgeleverd!

Klik hieronder en bekijk de artikelen.

januari 2022

Pien op High School in Amerika

Pien zit op dit moment op Centennial High School in Burleson, Texas, en heeft de tijd van haar leven. Bekijk de foto's die zij ons stuurde, en het eerste bericht van haar ouders.

oktober 2021

School, College en University?

In Amerika wordt het woord ‘school’ gebruikt voor elke plek waar je kunt leren. Je kunt er een College een school noemen, en zelfs een University heet er een school. Je kunt het woord ‘school’ ook voor een taalschool gebruiken, voor een Master programma, en voor voortgezet onderwijs (High School). Hoe zit het precies en waar zitten de verschillen?

Klik hieronder om het hele verhaal te lezen!

juni 2021

Van High School Amerika naar Chichester College Engeland

Verslag van een ouder: door corona kon Laurèl uiteindelijk niet naar High School in Amerika gaan. In plaats daarvan heeft Interlanguage een College programma in Engeland voor haar kunnen organiseren waar ze een geweldige tijd heeft gehad!

Klik hieronder om het hele verhaal te lezen!

maart 2021

DUO studielening buitenland

Wist je dat je een studielening van DUO kunt aanvragen als je je studie in het buitenland gaat doen? Voorwaarde is wel dat je een afgeronde studie doet, dus bijvoorbeeld een 2-jarige Associate Degree, een 4-jarige Bachelor Degree of iets anders. Voor een studie in het buitenland kan je zelfs aanzienlijk meer lenen dan voor een studie in Nederland, omdat de kosten in het buitenland vaak hoger zijn.

Klik hieronder om het hele verhaal te lezen, met veel nuttige tips:

januari 2021

Op eigen benen staan

Het Algemeen Dagblad schreef onlangs over onze oud-student Pien hoe ons High School programma haar hielp om te leren op eigen benen te staan. Tevens was dit haar ticket naar hogerop, vertelt zij.

Klik hieronder om haar verhaal te lezen:

8 juli 2020

High School film: Rushmore

De grenzen zijn weer open en je kunt weer plannen gaan maken voor reizen en buitenlandstudie. In de Interlanguage Recommends serie tippen we je films, series en boeken die je daarvoor de nodige inspiratie geven! In deze aflevering bespreken we Wes Anderson’s stijlvolle en quirky Rushmore (1998).

Lees meer...

6 augustus 2020College film: Whiplash

De grenzen zijn weer open en je kunt weer plannen gaan maken voor reizen en buitenlandstudie. In de Interlanguage Recommends serie tippen we je films, series en boeken die je daarvoor de nodige inspiratie geven! In deze aflevering bespreken we Whiplash (2014), een film over de intensiteit van leren en presteren op topniveau.

Lees meer...

23 juli 2020High School film: Election

De grenzen gaan weer open en je kunt weer plannen gaan maken voor reizen en buitenlandstudie. In de Interlanguage Recommends serie tippen we je films, series en boeken die je daarvoor de nodige inspiratie geven! In deze aflevering bespreken we een film over typisch Amerikaanse ambitie: Election (1999)

Lees meer...

30 juni 2020Taalreis film: Vicky Cristina Barcelona

In de wereld van social distancing en quarantaine is het even niet makkelijk om op reis te gaan. In de Interlanguage Recommends serie tippen we je films, series en boeken die je voorbereiden op het moment dat je wel weer met ons op pad kunt naar het buitenland! In deze aflevering bespreken we Woody Allen's zonnige Vicky Cristina Barcelona.

Lees meer...

22 juni 2020College boek: Ik ben Charlotte Simmons

In de wereld van social distancing en quarantaine is het even niet makkelijk om op reis te gaan. In de Interlanguage Recommends serie tippen we je films, series en boeken die je voorbereiden op het moment dat je wel weer met ons op pad kunt naar het buitenland! In deze aflevering bespreken we voor de eerste keer geen film of serie, maar een boek waarin het unieke Amerikaanse college leven de hoofdrol speelt: Tom Wolfe's roman 'Ik ben Charlotte Simmons.'

Lees meer...

4 juni 2020

studenten, NPU
student, NPU
NPU, Studeren aan NPU North Park University

High School serie: Looking For Alaska

In de wereld van social distancing en quarantaine is het even niet makkelijk om op reis te gaan. In de Interlanguage Recommends serie tippen we je films, series en boeken die je voorbereiden op het moment dat je wel weer met ons op pad kunt naar het buitenland! In deze aflevering bespreken we Looking For Alaska, een serie over het tumultueuze leven op een boarding school in Alabama.

Lees meer...

29 mei 2020High School film: Easy A

In de wereld van social distancing en quarantaine is het even niet makkelijk om op reis te gaan. In de Interlanguage Recommends serie tippen we je films, series en boeken die je voorbereiden op het moment dat je wel weer met ons op pad kunt naar het buitenland! In deze aflevering bespreken we de vlotte high school film Easy A.

Lees meer...

21 mei 2020Tip van de Week: de College Catalogue

Je bent eruit: je wil graag een tijdje in Amerika studeren tijdens je tussenjaar. Tot deze keuze komen was al een spannend proces, maar nu ben je er nog niet. Je moet namelijk nog kiezen naar welke college/universiteit je wilt gaan! En dat is zo makkelijk nog niet, want Amerika kent duizenden verschillende colleges. Van groot tot klein, van stedelijk tot landelijk en van bekend tot onbekend. Bij Interlanguage Study Abroad helpen we je een eindje op weg door een representatieve voorselectie te maken, maar het is toch echt aan jou om hieruit de school te kiezen die het beste past! We helpen je natuurlijk graag daarbij...

Lees meer...

7 mei 2020

student, NPU
student, College, studie, studierichtingen

Interlanguage Recommends: Ferris Bueller's Day Off

In de wereld van social distancing en quarantaine is het even niet makkelijk om op reis te gaan. In de Interlanguage Recommends serie tippen we je films, series en boeken die je voorbereiden op het moment dat je wel weer met ons op pad kunt naar het buitenland! In deze aflevering bespreken we de klassieke jaren ‘80 high school comedy Ferris Bueller’s Day Off.

Lees meer...

30 april 2020MAVO-HAVO-VWO Schakelprogramma in het buitenland

Wil je na het behalen van je MAVO of HAVO-diploma graag doorstromen naar het VWO om een universitaire opleiding te kunnen doen, maar zie je nóg twee jaar op je middelbare school absoluut niet zitten? Interlanguage Study Abroad biedt een interessant alternatief waarmee je zonder tijdverlies (in het geval van MAVO zelfs tijdwinst) en met twee jaar aan buitenlands hoger onderwijs achter de kiezen op de universiteit kunt beginnen.

Lees meer...

4 maart 2020

High School: Sterre's Vakken

Sterre verblijft met het High School Classic programma een jaar bij een gastgezin in Stonington, Illinois. In deze post beschrijft ze hoe een gemiddelde schooldag er voor haar uitziet!

Lees meer...

4 maart 2020

High School, pre departure, orientatie HS 2019
High School

Minor in het buitenland

Via Interlanguage kun je niet alleen voor een tussenjaar of volledige studie in het buitenland studeren; het is ook mogelijk om een minor van de studie die je in Nederland volgt via ons te regelen!

Lees meer...

24 februari 2020

Yoga en Star Trek: aparte vakken!

Uiteraard kun je op de colleges en universiteiten (het verschil tussen die twee leggen we hier uit) in ons programma vakken volgen uit de bekende hoeken: economie, Engels, biologie, en noem maar op. Maar wat juist zo leuk kan zijn aan een tussenjaar is dat je de meest bijzondere vakken kunt uitproberen. Vooral de Amerikaanse universiteiten staan erom bekend de meest uiteenlopende vakken aan te bieden. Ter inspiratie vind je hier een lijstje aan aparte, gekke maar ook hele leuke cursussen die voorkomen in het aanbod van scholen uit ons college programma!

Lees meer

28 januari 2020

Jong, Berlijn Watersport Jong, Sport, GLS, School
CSUF

Onderwijs in Amerika: College

Als je er even bij stilstaat is het Nederlandse schoolsysteem eigenlijk best wel complex. Er zijn meerdere vertakkingen, en geen enkele van die momenten is eenvoudig. De eerste splitsing na de basisschool bestaat al uit een wirwar van opties: allerlei verschillende versies van vmbo, havo, vwo, vwo+, gymnasium en misschien ben ik dan nog wel iets vergeten. Om het allemaal nog lastiger te maken is er na de middelbare school nog zo’n moment: verschillende niveau’s van het MBO, HBO en universiteit maken de boom van het Nederlandse onderwijs nog ingewikkelder.

Toch zijn we in Nederland gewend om binnen de kaders van dit systeem te werken. Dat maakt het soms lastig om de structuur van het onderwijs in een ander land te kunnen doorgronden. In dit artikel ga ik me er toch aan wagen. Hoe gaat het hoger onderwijs er in Amerika ongeveer aan toe? Wat is het verschil tussen community college, college en university? Hoe achterhaal je de kwaliteit van een Amerikaanse school?

Lees meer...

12 januari 2020

San Diego State University
Sport, Santa Barbara City College
studenten, NPU

Onderwijs in Amerika: High School

In deze serie staan we stil bij het Amerikaanse onderwijssysteem. Hoe werkt het? Uit welke onderdelen bestaat het? Wat zijn de verschillen tussen Amerika en Nederland? Omdat het niet handig is om dingen met elkaar te vergelijken die eigenlijk heel anders zijn, kan wat meer informatie over hoe het onderwijs in Amerika precies werkt een heleboel onduidelijkheid voorkomen. In dit artikel behandelen we het traject tot het einde van de middelbare school...

Lees meer...

18 december 2019

HS, USA, High School

Een dag in het leven van Melissa

Ik begin mijn schooldag meestal rond half 10. Ik heb expres geen vroege lessen gekozen omdat ik geen ochtendpersoon ben en gelukkig geeft Santa Barbara City College je de vrijheid om zelf je uren te kiezen. Vanwege die vrijheid die je hebt in het kiezen van vakken heb ik het enorm naar mijn zin op school: ik heb alleen maar vakken waar ik geïnteresseerd in ben en verveel me nooit in de lessen. De professors hier zijn allemaal zo gepassioneerd in wat ze doen en hebben vaak ook veel interessante dingen meegemaakt in het vak dat ze dan met ons delen...

Lees meer...

28 november 2019

Sporten in Amerika: High School

Deze week staan we stil bij sporten op high-school (middelbare school) niveau in de Verenigde staten. De vorige keer hebben we de sportcultuur in Amerika besproken en de volgende keer gaan we het hebben over sporten op het college/university niveau!

Lees meer...

20 november 2019

CSUF
High School, Sport High School Amerika
High School, High School Amerika sport

Sporten in Amerika: Deel I

Een van de vragen die we het meest krijgen tijdens gesprekken over onze programma’s in Amerika is: hoe werkt het precies met sporten in Amerika? Deze vraag is zeer begrijpelijk. Sport is a “BIG DEAL” in de VS, maar wordt op een heel andere manier beoefend dan dat je in Nederland gewend bent. Juist omdat het “systeem” zo anders werkt kan sporten in Amerika een bijzondere en unieke ervaring zijn. Daarnaast is het erg fijn om te weten hoe je tijdens je tussenjaar aan je lichamelijke beweging kunt komen, en kan sporten een fantastische manier zijn om nieuwe vrienden te maken in een land waar je niemand kent...

Lees meer...

13 november 2019

hockey, exportise
CSUF
exportise, basketbal

Een dag in het leven van... Martine (High School, Colorado)

Ik word 's ochtends om half zes wakker. Mijn school hier begint om tien over zeven. Dat is heel wat vroeger dan in Nederland! Ik wordt om half zeven opgehaald door een vriendin van mij. Als ik op school ben aangekomen loop ik met mijn vrienden van het cross country team naar de 'athletics lockers' om onze kleren voor de training na school af te geven zodat we het niet mee hoeven te slepen door de dag heen...

Lees meer...

22 oktober 2019

HS, USA, High School
HS, USA, High School

4 voordelen van een Interlanguage Tussenjaar

Een tussenjaar nemen is niet meer zo uniek dat we je moeten uitleggen wat het is, of waarom het leuk kan zijn. Maar omdat er zo veel verschillende manieren zijn om er een jaartje tussenuit te gaan, is het wel handig om even goed op een rijtje te hebben wat voor programma's er bestaan, en wat je er nu precies aan over kunt houden! Met Interlanguage Study Abroad kun je via een taalreis, high school of college programma’s voor een langere periode naar het buitenland. Naast een overvloed aan vrijheid en lol bevatten deze trajecten altijd een educatief randje. In deze blog wordt daarom besproken wat de voordelen zijn van zo’n “educatief” tussenjaar…

Lees meer...

3 oktober 2019

arriveren, aankomen, opnieuw beginnen
reizen, reis, vliegtuig, vliegen
High School in Amerika | Interlanguage

High School in Amerika stappenplan

De Amerikaanse high school en het leven dat erbij hoort is een setting die behoorlijk tot de verbeelding spreekt. Dankzij films als The Breakfast Club en Ferris Bueller’s Day Off werd het leven van de Amerikaanse high school student al in de jaren 80 vereeuwigd in de collectieve geheugens van de Nederlandse pop-cultuur. Sindsdien is de ‘high-school’ movie een genre op zich geworden. Van High School Musical, Mean Girls en Easy A tot Superbad, 21 Jump Street en Booksmart; de clichés van de Amerikaanse high school spelen een grote rol in onze versie van de Amerikaanse droom. Zou je wel mee willen doen in het American Football Team, of zou je ze juist als cheerleader willen toejuichen? Ben je meer een Glee-geek of lijkt het je leuk om mee te gaan naar band-camp? Het feit dat jij deze “tropes” zonder enige moeite herkent maakt de middelbare school-cultuur in de VS heel bijzonder. Ondanks dat het natuurlijk niet precies zo is als ‘in de film,’ zul je - wanneer je er bent - zeker een aantal keren met je ogen moeten knipperen om zeker te weten dat je er niet in één meespeelt. Daarnaast is de actieve en positieve sfeer op Amerikaanse scholen tastbaar anders dan in Nederland: activiteit en betrokkenheid wordt door iedereen enorm bemoedigd, en de gemiddelde Amerikaanse student doet mee aan meer clubjes en activiteiten dan ze op twee handen kunnen tellen.

Dankzij het High School USA programma van Interlanguage Study Abroad is het mogelijk om een heel (of half) jaar mee te draaien als high school leerling in Amerika! Maar hoe werkt dit programma nu precies...

Lees meer...

19 september 2019

High School in Amerika | Interlanguage

Chichester pre-departure bijeenkomst

Onlangs hadden we weer een Chichester College pre-departure bijeenkomst! Van heinde en verre kwamen enthousiaste studenten naar Rotterdam gereisd. Het evenement begon met een enigszins formele en onwennige, maar zeer informatieve openingssessie.

Lees meer...

6 september 2019

Engeland, College, Chichester College
pre departure, 2019, Chichester College
Studeren in Engeland

5 reacties op een nieuwe omgeving

Augustus en september zijn de maanden waarin de meeste van onze studenten beginnen met hun avontuur in het buitenland. Het is een bijzondere tijd. Vaak zijn de voorbereidingen al meer dan een half jaar bezig. Er is een waslijst aan formulieren en documenten ingevuld, en wat voor een lange tijd een abstractie was begint opeens wel heel dichtbij de werkelijkheid te komen…

Lees meer...

9 augustus 2019

Ski to Sea

Met dit speciale combinatie-pakket studeer je twee semesters op verschillende plekken in Amerika. Dit programma is ideaal voor de moderne student die in zijn of haar tussenjaar van meerdere walletjes wil kunnen snoepen!

Lees meer...

3 juli 2019

Activity, GRC
Santa Barbara, Taalschool, SBCC
Activity

3 Onverwacht boeiende Staten van Amerika

Eén van de grote taken die ons als study abroad advisors ten deel valt wanneer we een student treffen die in Amerika wil studeren is om ze te overtuigen dat Amerika uit meer bestaat dan New York City en Californië. Toegegeven, wij snappen en onderstrepen de aantrekkingskracht van deze twee hubs – zie bijvoorbeeld ons uitgebreide aanbod in Californië – maar we zien ook dat een aantal staten onterecht over het hoofd worden gezien. Om deze ondergeschoven kindjes wat verdiende aandacht te geven presenteren wij de drie meest onderschatte staten in the USA.

Lees meer...

2 juli 2019

Washington DC
Seattle, green river college
Chicago

High School en College Pre-departure Orientation

Het vertrek van onze High School en College studenten komt steeds dichterbij. Om ervoor te zorgen dat ze goed voorbereid in het vliegtuig stappen reisden een aantal van onze deelnemers op zaterdag 8 juni af naar Rotterdam voor onze halfjaarlijkse pre-departure bijeenkomst. Tijdens de gezellige en informatieve sessies spraken wij ouders en studenten nog een keer streng toe, kregen deelnemers de kans om elkaar te ontmoeten, en was er ook nog tijd voor een portie klassiek Amerikaanse "small talk." Het was een geslaagde bijeenkomst!

11 juni 2019

High School, pre departure, orientatie HS 2019
tussenjaar, College, pre departure
High School, pre departure, HS

Deelnemer in beeld: Jara (18)

One Year Program (Acting for Film) - NY Film Academy, Los Angeles

Jara heeft het afgelopen jaar acteerlessen gevolgd aan de NYFA in Los Angeles. Ze heeft haar belevenissen op een heel leuke manier tot een filmpje verwerkt. Bekijk hier hoe Jara's leven in California eruit zag:

1 juni 2019Deelnemer aan het woord

Naomi van Roon (21), Associate Degree (2 jaar) - Washington State, USA

"I’m about to finish up my fifth quarter at Green River College (GRC) in only one week. Meantime, I’m lucky to be surrounded by a diverse group of friends and other people that I know. During new international student orientation in my very first week in the US, I met a lot of people from all over the world like Japan, Indonesia, Kazakhstan, Russia, China, Taiwan and countries in Africa. I personally think it’s awesome to meet all of these people and learn about their cultures and habits. Plus, we all have one thing in common. We are all far away from home to study here at GRC. Another place to meet new ‘internationals’ as I call ourselves, is during student life events on and off campus. These can include parties, hiking events and sports games as well as other activities like campus talk. That’s an event happening around every other week where everyone on campus is invited to have lunch and speak English without the pressure of a classroom..."

Lees meer

green river college, GRC, Auburn
green river college, GRC, Auburn
green river college, GRC, Auburn

Chichester College: the Best of Both Worlds

Een programma dat het karakter van onze organisatie mooi weet te vatten is het Chichester traject. Met de toename van tussenjaarprogramma's worden de wensen van deelnemers ook steeds specifieker. Wij merken dat er steeds meer mensen op zoek zijn naar een hybride-ervaring: een tussenjaar, een buitenlandstudie én een taalcursus in één; niet te ver weg maar ook niet te dichtbij; zelfstandig maar niet alleen; goed georganiseerd maar goed geprijsd...

Lees meer

8 mei 2019

Studeren in Engeland
Chichester College
Engeland, College, Chichester College

Deelnemer aan het woord

Ilse (18), Aix-en-Provence

Bij drie maanden in Frankrijk denk je vast aan elke ochtend croissantjes eten, eeuwig vakantie en wijn. Ik heb het zelf mogen meemaken en kan jullie vertellen dat het toch iets anders is. Ten eerste heb ik ontdekt dat de Fransen überhaupt al bijna geen ontbijt eten en als ze het doen is het niet met croissants ("die eten we alleen bij gelegenheden als verjaardagen").

Het leuke van een taalreis is dat je achter de gewoontes van een land en haar cultuur komt en dat je echt onder de mensen bent. Ik verbleef bij een Frans gastgezin in Aix-en-Provence in Zuid-Frankrijk waar ik vier nieuwe broertjes en zusjes had, ik had vrienden gevonden in een karaokebar en had natuurlijk nog alle internationale mensen van de taalschool waar ik heen ging. Eeuwig vakantie was het dus ook niet, want ik ging gewoon naar school. Op de school waar ik zat, zit je in klassen van 3-10 personen en focussen ze vooral op het orale gedeelte van de taal. We deden luisteroefeningen en praatten heel veel tijdens de les, dat mag ook niet op veel scholen.

Hier ontmoet je heel veel verschillende mensen uit allerlei verschillende landen. Van al die mensen heb ik ontzettend veel geleerd over natuurlijk Frankrijk, maar ook Brazilië, Zweden en Korea, om er een paar te noemen. Die mensen heb ik weer de Nederlandse cultuur laten zien, ik heb ze bijvoorbeeld ontbijtkoek laten eten en over Sinterklaas verteld terwijl we kruidnoten aten. Nederland heeft veel meer cultuur dan ik dacht en we hebben ook heel wat gewoontes die buitenlanders maar vreemd vinden, ben ik achter gekomen. Ik heb er heel wat contacten aan overgehouden en heb nu overal op de wereld logeeradresjes.

Wat er wel hetzelfde was als verwacht, was natuurlijk de wijn. Overal in de stad zie je "caves" waar ze wijn verkopen of kun je wijnproeverijen doen. Door in een gastgezin te verblijven, heb ik ook veel geleerd over de Franse cuisine, mijn maman française kookte typisch Provençaals en het was heerlijk. Al met al heb ik een hele fijne tijd gehad in Frankrijk, ik ben heel veel te weten gekomen over Frankrijk maar ook over mezelf en ik zou er heel graag nog een keer heel willen gaan. De gilets jaunes overal op de snelweg houden me niet tegen.

25 april 2019

Aix-en-Provence
deelnemer aan het woord, student, testimonial, Ilse Aix-en-Provence, ervaring
Aix-en-Provence

De Tussenjaarbeurs

Zaterdag 13 april hebben wij met plezier deelgenomen aan de derde editie van de Tussenjaarbeurs. Het is een heftig idee: een heuse beurs volledig ingericht op “het tussenjaar." De Volkskrant was bijvoorbeeld onder de indruk van de professionalisering die zich de afgelopen decennia heeft afgespeeld. De notie van een jaartje klooien na de middelbare school heeft zelf zijn jeugdige onschuld verloren en heeft zich ontwikkeld tot een serieus moment in de persoonlijke ontwikkeling. Deze shift is ook aan ons niet voorbij gegaan. Sinds 1986 werkt Interlanguage al met het idee dat een prachtige buitenlandervaring fantastisch te combineren is met een leer-component. De kracht van onze Study Abroad programma’s ligt juist in het idee dat je vogelvrij én productief kunt zijn. Klooien? Groeien? Wij bieden “the best of both worlds.”

13 april 2019

Interlanguage, zwolle, beurs, voorlichting, tussenjaarbeurs
presentatie, Interlanguage, zwolle, beurs, tussenjaarbeurs
student, College, studie, studeren

Green River Alumni Diner

Op Vrijdagavond 12 april vond het jaarlijkse “Dutch alumni dinner” van Green River College plaats. Al vijftien jaar reizen er elk jaar deelnemers van ons study abroad programma af naar deze school in het prachtige Washington State in de VS. Elk jaar wordt dit immer groeiende netwerk van Nederlandse oud-studenten gevierd met een reünie onder het genot van een hapje en een drankje. Dit jaar werd de pizzeria voor het eerst ingeruild voor Grand Café de Dijk in Rotterdam. Ook al neemt de groep ondertussen de halve toko in beslag, de rijkdom aan gedeelde ervaringen zorgt elke keer weer voor een vertrouwde en gezellige sfeer. Ook Femke en Jules, onze deelnemers van komend schooljaar, schoven dapper aan om een indruk te krijgen van het illustere gezelschap waar ze deel van gaan uitmaken. De aanmeldingsperiode voor komend studiejaar is nog niet gesloten, dus als je wil kan jij je nog aansluiten bij deze crew!

12 april 2019

GRC, alumni diner
lansing bryan, 2019, alumni diner
GRC Campus, green river college
  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z