Engels leren in Kaapstad, Zuid-Afrika

Bekijk en boek

Waar wil je Engels leren?

Engels leren in Zuid-Afrika

Wie aan Zuid-Afrika denkt, denkt natuurlijk aan de 'big five', de Tafelberg en Nelson Mandela. Daarnaast heeft het land nog veel meer moois te bieden. Levendige steden waar je een boeiende mix van westers comfort gecombineerd met Afrikaanse culturen aantreft, schitterende stranden dichtbij de stad of juist heel ongerept, en eindeloze wildparken met honderden bijzondere diersoorten. Van het bushveld door woestijnen en bossen, via in de winter met sneeuw bedekte bergtoppen naar wijde, onbedorven stranden en mangrovegebieden ligt er een schitterend land op je te wachten.

In een land dat zo rijkelijk bedeeld is met natuurlijke schoonheid zal je er zeker op uit willen trekken. Wandelroutes van een dag tot een hele week, luchtballonvaren, walvisspotten, bungee jumpen, met een vlot de rivier op, surfen, alle vormen van watersporten en eco-avonturen - de mogelijkheden zijn eindeloos.

De spreekwoordelijke verscheidenheid van Zuid-Afrika, 'De wereld in één land', kan alleen maar bevestigd worden.

Een taalcursus Engels aan een van onze uitstekende taalscholen vormt een prima alibi om dit land te leren kennen. In Zuid-Afrika kan je met Interlanguage Engels leren op verschillende locaties in Kaapstad.

Waarom een taalcursus Engels in Zuid-Afrika?

Bij elk van de Interlanguage taalcursussen in Zuid-Afrika leer je op een natuurlijke wijze de Engelse taal beter spreken. Je bent op een plek waar Engels de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. Je hoort de hele dag de Engelse taal om je heen, en buiten de lessen van je taalcursus ben je ook in je vrije tijd bezig met de taal en cultuur. Zo breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekend mogelijke wijze.

Op deze manier is het haalbaar om dankzij een taalreis naar Zuid-Afrika je taalvaardigheid al in korte tijd naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Engels, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Cursustypes Engels in Zuid-Afrika

Bij de taalcursussen Engels in Zuid-Afrika kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Engels. Bij een intensieve cursus Engels heb je een groter aantal lesuren waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Engels zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Startdata zijn er het hele jaar door.

Examencursussen Engels in Zuid-Afrika

Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Engels. Met een examencursus Engels bereid je jezelf voor op naar keuze het IELTS, Cambridge of TOEFL examen om een diploma van de Engels taal te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Engelstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Engels wilt volgen.

Engels leren of verbeteren voor je werk

Een goede kennis van de Engelse taal geeft je meteen een voorsprong op anderen. Interlanguage biedt je de mogelijkheid om snel en goed de Engelse taal te leren tijdens een taalcursus Engels in Engeland. De korte, intensieve taalcursussen Engels voor zakenmensen en professionals zijn al mogelijk vanaf 1 week.

Accommodatie tijdens je taalcursus Engels

Als je kiest voor een taalcursus Engels in Engeland kunnen wij je ook helpen met je accommodatie. Er zijn verschillende opties, van gastgezin tot appartement. Bij een gastgezin krijg je de kans om volledig deel te nemen aan het Zuid-Afrikaanse leven en om de Engelse taal uitgebreid in de praktijk te oefenen. In een appartement of residentie ben je zelfstandiger en heb je de mogelijkheid activiteiten te ondernemen met andere studenten die Engels aan het leren zijn.

Kaapstad
Kaapstad
Kaapstad

Engels leren in Kaapstad

Kaapstad wordt gezien als één van de mooiste steden ter wereld. In Kaapstad komt het contrast van natuurschoon en trendy stadsleven samen. De 1078 meter hoge Tafelberg, het beroemde oriëntatiepunt van de stad, de sprankelende Atlantische en Indische Oceaan, de prachtige stranden, de gevarieerde plantengroei en het milde en zonnige klimaat maken Kaapstad tot een paradijs op aarde.

De boeiende erfenis van de oorspronkelijke bewoners, en van de Hollanders en de Engelsen vind je terug in een kleurrijke variatie in architectuur, kunst en cultuur. De bevolking is uiterst vriendelijk en gastvrij en de kosten van levensonderhoud zijn relatief laag.

Als universiteitsstad trekt Kaapstad jongeren uit alle windstreken aan, die ’s avonds te vinden zijn in de vele pubs, restaurants en nachtclubs. Het is hier het hele jaar heerlijk vertoeven, en een taalcursus Engels is dan ook een prima alibi om dit unieke land te bezoeken.

Waarom Kaapstad?

 • Neem de kabelbaan naar de top van de Tafelberg en geniet van een adembenemend uitzicht over de stad
 • Bezoek de wereldberoemde wijngaarden rond Stellenbosch en proef de heerlijke Kaapse wijnen
 • Pak de veerboot naar Robbeneiland en laat je rondleiden over het eiland waar Nelson Mandela gedurende 27 jaar gevangen zat
 • Bezoek het V&A Waterfront met tal van winkels, restaurants en vermaak
 • Ga een middag relaxen op de heerlijke stranden van Clifton of Camps Bay
 • Kom oog in oog te staan met de vele pinguïns op Boulders Beach bij Simon's Town
 • 35 jaar ervaring
 • 100% Nederlandse organisatie
 • Onafhankelijk dus objectief
 • Persoonlijke benadering
 • Maatwerk, zakelijk of privé
 • Studies en taalreizen wereldwijd
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Complete service van A tot Z