Frans leren

Zoek zelf

Kijk waar je Frans kunt leren

Frans leren in Frankrijk, Canada en Guadeloupe

Leer nog meer van de Franse charme en 'joie de vivre' genieten met een taalcursus Frans en ga Frans leren in het buitenland. Frankrijk is onze meest populaire buitenlandse vakantiebestemming. Desondanks valt er valt er op het gebied van de Franse taalkennis nog het nodige werk te verzetten. Contacten ter plaatse krijgen meteen een extra dimensie wanneer je het verder schopt dan de clichés over baguettes, croissants en vin rouge.

Daarnaast laten wij volgens het Ministerie van Economische Zaken tientallen miljarden euro’s aan handel liggen doordat onze kennis van de Franse taal tekort schiet. Dat geeft al aan dat goed Frans leren niet alleen voor diplomaten en wetenschappers erg belangrijk is. Frans wordt door ongeveer 80 miljoen mensen als eerste taal gesproken, maar de rijke koloniale geschiedenis van de Fransen heeft ertoe geleid dat meer dan 200 miljoen mensen Frans als tweede taal spreken.

Gun jezelf een voorsprong op anderen en ga Frans leren in Frankrijk, al dan niet in combinatie met een vakantie. Of, wanneer je iets verder van huis wilt, kan je ook kiezen voor een taalcursus Frans in Montréal, Canada, of in het paradijselijke Guadeloupe!

Gemakkelijk en snel Frans leren

Bij elk van de Interlanguage taalreizen Frans leer je op een natuurlijke wijze de taal beter spreken. Je bent daar waar Frans echt de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. De docenten zijn gespecialiseerd in het geven van lessen Frans als vreemde taal. Je hoort de hele dag de Franse taal om je heen, en zelfs als je klaar bent met je taallessen ben je – bijna ongemerkt – ook in je vrije tijd bezig met Frans leren en het leren kennen van de cultuur. Op deze manier breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekende manier mogelijk.

Soorten taalcursussen Frans in het buitenland

Interlanguage heeft taalcursussen Frans voor zowel jongeren als volwassenen. Je kunt kiezen voor een algemene cursus Frans, of juist voor een intensieve taalcursus waardoor het Frans leren sneller gaat. Daarnaast zijn er examencursussen, zakelijke taalcursussen en meer. Je kunt een taalreis Frans in de zomer doen of gedurende het jaar; er zijn startdata het hele jaar door. Je kunt Frans leren vanaf 1 week tot een heel studiejaar.

Bestemmingen voor een taalcursus Frans

Met Interlanguage kan je Frans leren in Frankrijk, Canada en Guadeloupe. Wij bieden een uitgebreide keus aan taalcursussen Frans voor beginners tot en met vergevorderden, aan geselecteerde taalscholen in vele boeiende steden.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z