Spaans leren in Costa Rica

Zoek zelf

Spaans leren in Costa Rica

Costa Rica is een heerlijk land om Spaans te leren. Dit tropische paradijs tussen de Caribische Zee en de Stille Oceaan, biedt haar bezoekers een unieke variatie aan flora en fauna, tropische regenwouden en lange zandstranden.

Costa Rica staat bekend als een vriendelijk en veilig land. Het is de oudste democratie en één van de meest welvarende landen van Latijns-Amerika.Waar wil je Spaans leren?

Waarom een taalcursus Spaans volgen in Costa Rica?

Het Costaricaanse Spaans staat bekend om haar duidelijke uitspraak en het wordt relatief langzaam gesproken. Een ideale leeromgeving dus! Daarnaast is Costa Rica een heerlijk land met prachtige tropische natuur en vriendelijke mensen. Bovendien kan een taalcursus Spaans in Costa Rica een goede start zijn voor een reis door Midden-Amerika.

Je taalcursus Spaans in Costa Rica

Wil je snel en vlot Spaans leren spreken en verstaan? Dan is het volgen een taalcursus Spaans in Costa Rica een zeer effectieve methode. Doordat je in het Spaanse taalgebied zit, kan je het Spaans dat je in de lessen leert meteen ook in de praktijk oefenen. Tegelijk leer je de mensen en de cultuur kennen waardoor je je taalbegrip ook weer vergroot. Hierdoor is het tegelijk een erg leuke manier van het leren van de Spaanse taal. Er zijn al taalcursussen Spaans in Costa Rica vanaf 1 week. Een taalcursus Spaans in het buitenland kan net zolang duren als je wilt, tot maximaal een jaar.

Cursustypes taalcursussen Spaans

Bij de taalcursussen Spaans in Costa Rica kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Spaans. Bij een intensieve cursus Spaans heb je een groter aantal lesuren of les in kleinere lesgroepen, waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Spaans zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis.

Examencursussen Spaans

Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Spaans. Met een examencursus Spaans bereid je jezelf voor om het DELE examen te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Spaanstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Spaans wilt volgen.

Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Spaans, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Je verblijf in Costa Rica

Voor je taalreis naar Costa Rica kun je ook je accommodatie selecteren op basis van je voorkeuren. Wil je het liefst een zelfstandig appartement? Hou je meer van een residentie die lijkt op een hostel? Of verblijf je het liefst bij een gastgezin en lijkt het je leuk om het dagelijkse leven van een Costa Ricaans huishouden mee te maken? Wij helpen je aan een passend programma.

Waar in Costa Rica kan ik Spaans leren?

Spaans leren in Costa Rica kan in Coronado en Playa Jaco. Bekijk snel de mogelijkheden aan deze taalscholen.

Coronado
Coronado
Playa Jacó
  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z