College of university als tussenjaar

Zoek zelf

College of university als tussenjaar

Wil je je oriënteren op je toekomst en nieuwe vakken uitproberen voor een betere studiekeuze straks? Of weet je al wat je straks wilt gaan doen, en wil je gewoon een leuk en tegelijk nuttig tussenjaar? Of wil je kijken hoe het is om in het buitenland te studeren, en wellicht je studie daar voortzetten? Op onze colleges en universiteiten in het buitenland kan het allemaal.

Bekijk de mogelijkheden per land

Elk trimester of semester kan je nieuwe vakken kiezen, en er zo heel wat uitproberen. Voortbouwen op je vakken kan natuurlijk ook.

Bevalt een gekozen studie of vak niet zoals je had gedacht? Geen probleem! Het volgende trimester of semester kan je iets totaal anders kiezen. En je weet dan wat je in elk geval niet wilt.

Afhankelijk van het college of university kan je tijdens je jaar op de campus wonen, in een studentenhuis of -appartement dichtbij of bij een gastgezin. Graag helpen we je bij het regelen hiervan.

En, bevalt het je zo goed dat je wel langer zou willen blijven? Geen probleem! Het 2+2 programma in Amerika biedt je bijvoorbeeld uitstekende mogelijkheden om een hele studie te gaan doen. Ook met een Havo-diploma kan je zo, zonder tijdsverlies, een universitaire graad behalen.

Een tussenjaar heb je maar één keer en je wilt er dan ook het beste uithalen. Er is zoveel waaruit je kunt kiezen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Dat je iets kiest dat past bij jouw achtergrond en wensen, maar ook dat je de juiste scholen en programma's kiest, en dat programma's goed op elkaar aansluiten.

Voor ons is dit ons dagelijks werk. Neem contact met ons op en vertel ons over je wensen en ideeën. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een uitgekiend programma voor jou, zodat het helemaal jóuw mooiste jaar wordt! Neem contact op.

  • Bijna 35 jaar ervaring
  • Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z