Spaans leren

Zoek zelf

Kijk waar je Spaans kunt leren

Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika

Met Interlanguage kan je Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika. Spaans is de taal van zon, passie, eeuwenoude culturen en een ontspannen levensstijl. Daarnaast is de Spaanse taal een eersteklas wereldtaal. Na het Mandarijn is de Spaanse taal met meer dan 400 miljoen native speakers de op één na grootste taal van de wereld. Oorspronkelijk waren het natuurlijk de Spanjaarden die Spaans spreken, maar door de uitbreiding van het Spaanse Rijk wordt in het overgrote deel van Latijns-Amerika de Spaanse taal gesproken. Alleen al hierom zou het belang van Spaans leren voor zich moeten spreken.

Op het mondiale toneel zijn de Spaanse taal en cultuur een grote speler, en dan hebben we het natuurlijk over meer dan alleen tapas en de Costa del Sol. De hoeveelheid muziek uit Spaanstalige landen is enorm, en denk aan de culturele nalatenschap van beroemdheden als Gabriel García Márquez, Picasso, Dalí, Gaudí en, ja, Maradona. Wil ook jij goed Spaans leren? Wij helpen je graag!

Soorten taalcursussen Spaans in het buitenland

Interlanguage heeft taalcursussen Spaans voor zowel jongeren als volwassenen. Je kunt kiezen voor een algemene cursus Spaans, of juist voor een intensieve taalcursus waardoor het Spaans leren sneller gaat. Daarnaast zijn er examencursussen, zakelijke taalcursussen en meer. Je kunt een taalreis Spaans in de zomer doen of gedurende het jaar; er zijn startdata het hele jaar door. Je kunt Spaans leren vanaf 1 week tot een heel studiejaar.

Gemakkelijk en snel Spaans leren

Spaans leren met een de Interlanguage taalreizen Spaans lijkt soms bijna vanzelf te gaan: je leert op een natuurlijke wijze de taal beter spreken. Je bent op een plek waar Spaans echt de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. De docenten zijn gespecialiseerd in het geven van lessen Spaans als vreemde taal. Je hoort de hele dag de Spaanse taal om je heen, en zelfs als je klaar bent met je taallessen ben je – haast ongemerkt – ook in je vrije tijd bezig met leren over de Spaanse taal en cultuur. Op deze manier breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekende manier mogelijk.

Bestemmingen voor een taalcursus Spaans

Met Interlanguage kan je Spaans leren in Spanje, Argentinië, Chili, Costa Rica, Ecuador, Mexico en Peru. Wij bieden je een uitgebreide keus aan taalcursussen Spaans voor beginners tot en met vergevorderden, aan geselecteerde taalscholen in vele boeiende steden.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z