Taalreizen - Programma

Slenterend over de sfeervolle markt, gezellig met vrienden op een terrasje, als je de weg moet vragen, in de foyer van zo'n knus theatertje... een taal leer je pas echt als je hem steeds weer moet gebruiken: in het land waar de taal gesproken wordt.

Een taalcursus voor elk doel

Sinds 1986 biedt Interlanguage taalcursussen aan van 1 week tot 1 jaar, voor vakantie, studie of beroep. Op alle niveaus - beginners tot en met vergevorderden - en met startdata het hele jaar door.

Kies voor een algemene cursus, examencursus, Academisch Jaar of crash course, algemeen of gespecialiseerd. Je hebt les in kleine groepen en de taalscholen organiseren vaak een uitgebreid vrijetijdsprogramma. Voor jongeren tot en met 17 jaar zijn er ook aparte programma's met veel activiteiten en sport.

De Interlanguage-formule

Spaans, Engels, Frans, Duits, Portugees...? Met Interlanguage ga je naar het land waar ze de taal spreken. Je krijgt les van docenten in hun moedertaal, zodat je spelenderwijs de juiste uitspraak oppikt. Je trekt op met cursisten van andere nationaliteiten en leert tegelijkertijd de leefwijze en cultuur van het land beter kennen. Het leren van de taal gaat bijna vanzelf, terwijl je de sfeer proeft, geniet van het land, de mensen...

Beleef de tijd van je leven met Interlanguage Study Abroad. Kwaliteit en de grootste keus in 25 landen wereldwijd.

Waarom kiezen voor Interlanguage?

Interlanguage is de meest ervaren Nederlandse organisatie voor taalreizen en studieprogramma's in het buitenland. Wij bieden een uitgebreid programma van de hoogste kwaliteit: onze instituten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit - ze behoren tot de beste ter wereld. Daarnaast kan je bij Interlanguage rekenen op een persoonlijke service en professioneel advies.

Wij hebben de vele mogelijkheden vergelijkbaar gemaakt voor je, met omschrijvingen en gedetailleerde informatie per cursus en duidelijkheid over prijsbepalende zaken als het aantal minuten per lesuur, het aantal lessen per week en de maximale groepsgrootte.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z