Waarom in het buitenland

De beste en snelste manier om een taal te leren

De huidige samenleving is niet meer denkbaar zonder internationale contacten. Op het werk, tijdens de studie of op vakantie kúnnen we dan ook haast niet meer zonder een goede taalkennis. Afgezien van deze noodzaak, voel je je in het buitenland meteen zoveel beter thuis wanneer je de taal beheerst.

De 'Interlanguage-methode' om een taal te leren heeft zich in de praktijk bewezen. Doordat je de cursus volgt in het land waar de taal wordt gesproken, leer je vele malen sneller dan uit een studieboek alleen. Niet direct na de les weer snel aan andere zaken moeten denken en Nederlands spreken, maar profiteren én genieten van je 'onderdompeling' in een andere taal en cultuur. Met onze programma’s haal je het beste uit je tijd.

Maar ook met een jaar High School of een korte of langere studie in het buitenland leer en oefen je de taal - en kan je vakken kiezen. Daarnaast kom je terug met ervaringen die bepalend kunnen zijn voor de rest van je leven, en die je een ruime voorsprong geven op de arbeidsmarkt.

Bovendien, wie zou er nou niet graag een tijdje in het buitenland willen wonen? Wij bieden je die kans. Al is het maar voor een paar weken, je zult je er gauw thuis voelen en je eigen ritme ontwikkelen van het naar de inspirerende lessen gaan, mensen leren kennen, cultuur snuiven en - van tijd tot tijd - ook 'dolce far niente'. Even helemaal los van de dagelijkse sleur en tegelijk met goed resultaat terugkomen!

Interlanguage biedt je een nuttig en aangenaam verblijf in een stimulerende, internationale omgeving. Op deze website vind je een zeer uitgebreid aanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat 'jouw' programma erbij zit! Bel ons gerust voor meer informatie of een deskundig advies. Graag helpen wij je verder.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z