High School - Reis en documenten

Reis en documenten

Reis

Bij High School Classic is je vlucht onderdeel van het programma en regelen wij die voor je.

Bij High School Plus en Select is de vlucht niet inclusief, maar zullen wij hem graag voor je regelen zodat je aankomst naadloos verloopt. Omdat wij samenwerken met enkele grote reisorganisaties, ben je verzekerd van een breed aanbod, goede informatie en aantrekkelijke prijzen. Voor het regelen van de vliegreis rekenen wij reserveringskosten.

Transfers

Bij het High School programma word je door je gastgezin opgehaald van de luchthaven en ook weer weggebracht.

Paspoort, visum en inentingen

Als je naar High School in Amerika wilt dien je behalve een geldig paspoort ook een visum te hebben. Zodra je plaatsing rond is en je weet waar je naartoe gaat, krijg je van ons de documenten waarmee je je visum kunt gaan aanvragen. Natuurlijk krijg je ook van ons te horen hoe een en ander in zijn werk gaat en wat je moet doen. Houd er rekening mee dat er een lange wachttijd kan zijn voor een afspraak op het consulaat, en ook dat je je paspoort even zult moeten missen tijdens de procedure van je visumaanvraag.

De kosten voor de aanvraag van het visum alsmede de SEVIS-kosten USA (ca. € 385 Classic of ca. € 510 Plus en Select) zijn niet bij de prijs inbegrepen. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor het op tijd hebben van een geldig paspoort en visum.

De regels van het High School programma vereisen dat je inentingen krijgt om te kunnen deelnemen aan het programma. Tijdens je aanmeldingsprocedure zullen we je hierover nader informeren.

Dag en tijd van aankomst

Je van ons te horen wanneer je gaat vliegen. Als je een Preparation Course hebt geboekt houden we daar natuurlijk rekening mee.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z