Engels of Frans leren in Canada

Zoek zelf

Waar wil je Engels of Frans leren?

Engels of Frans leren in Canada

Canada is een uitstekende locatie om Engels of Frans te leren. Het land zal je zeker aanspreken: de oprecht vriendelijke, hoog opgeleide bevolking heeft een open mentaliteit en wordt gevormd door een boeiende mix van culturen. Het land is veilig, gemakkelijk te bereizen, biedt je een breed cultureel aanbod, een prachtige natuur en haast eindeloos veel 'outdoor'- en sportmogelijkheden. Kortom, een uitstekende locatie dus voor een korte of langere taalcursus.

Waar kan ik Engels of Frans leren in Canada?

In Montreal, in de tweetalige deelstaat Quebec, kan je Frans en Engels leren. In Toronto en Vancouver kan je Engels leren.

Waarom voor een taalreis naar Canada kiezen?

Wil je snel en vlot Engels of Frans leren spreken en verstaan? Dan is een taalreis naar Canada voor een taalcursus Engels of Frans een heel effectieve methode. Doordat je in een Engels of Frans taalgebied zit, kan je het Engels of Frans dat je in de lessen leert meteen ook in de praktijk oefenen. Tegelijk leer je de mensen en de cultuur kennen waardoor je je taalbegrip ook weer vergroot. Hierdoor is het tegelijk een erg leuke manier van het leren van de Engelse of Franse taal. Er zijn al taalcursussen Engels of Frans in Canada vanaf 1 week. Een taalcursus Engels of Frans in het buitenland kan net zolang duren als je wilt, tot maximaal een jaar.

Cursustypes taalcursussen Engels of Frans

Bij de taalcursussen Engels of Frans in Canada kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Engels of Frans. Bij een intensieve cursus Engels of Frans heb je een groter aantal lesuren of les in kleinere lesgroepen, waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Engels of Frans zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis.

Examencursussen Engels & Frans

Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Engels. Met een examencursus Engels of Frans bereid je jezelf voor om naar keuze het IELTS, TOEFL (Engels) of DELF/DALF examen (Frans) te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Engelstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Engels wilt volgen. Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Engels of Frans, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Je verblijf tijdens je taalcursus Engels of Frans

Voor je taalreis naar Canada kun je ook je accommodatie selecteren op basis van je voorkeuren. Wil je het liefst een zelfstandig appartement? Hou je meer van een residentie die lijkt op een hostel? Of verblijf je het liefst bij een gastgezin en lijkt het je leuk om het dagelijkse leven van een Engels of Frans huishouden mee te maken? Wij helpen je aan een passend programma.

Liever studeren in Canada?

Wil je geen taalcursus, maar wel naar Canada? Kijk dan bij ons College & University programma!

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z