Engels leren in Malta

Zoek zelf

Waar wil je Engels leren?

Engels leren in Malta

Malta is een ideale bestemming wanneer je in een zonnig klimaat, en toch niet te ver weg, goed Engels wilt leren. De Republiek Malta bestaat uit de drie eilanden Malta, Gozo en Comino, en ligt in de Middellandse Zee ten zuiden van Sicilië.

Hoewel in deze voormalige Britse kolonie ook Maltees gesproken wordt, is de voertaal Engels. Malta is voor watersporters – en met name voor duikers – een waar paradijs. Het uitbundige carnaval en het uitgaansleven op Malta mag je niet missen. Daarnaast vind je er veel cultuur en historie, zoals de tempels in Paola en Tarxien en het mooie Mdina, de voormalige hoofdstad. Het klimaat, de vriendelijke bevolking, de faciliteiten voor sport en cultuur en de uitstekende keuken, staan borg voor een heerlijke tijd gedurende je taalcursus!

Ook een bezoek aan de eilanden Gozo en Comino met hun prachtige natuur en oudheden is zeker de moeite waard.

Waarom voor een taalreis naar Malta kiezen?

Wil je snel en vlot Engels leren spreken en verstaan? Dan is het volgen een taalcursus Engels in Malta een zeer effectieve methode. Doordat je in een Engels taalgebied zit, kan je het Engels dat je in de lessen leert meteen ook in de praktijk oefenen. Tegelijk leer je de mensen en de cultuur kennen waardoor je je taalbegrip ook weer vergroot. Hierdoor is het tegelijk een erg leuke manier van het leren van de Engelse taal. Er zijn al taalcursussen Engels in Malta vanaf 1 week. Een taalcursus Engels in het buitenland kan net zolang duren als je wilt, tot maximaal een jaar.

Cursustypes taalcursussen Engels in Malta

Bij de taalcursussen Engels in Malta kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Engels. Bij een intensieve cursus Engels heb je een groter aantal lesuren of les in kleinere lesgroepen, waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Engels zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Engels. Met een examencursus Engels bereid je jezelf voor om het IELTS of Cambridge examen te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Engelstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Engels wilt volgen. Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Engels, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Taalcursussen Engels voor jongeren

In de zomermaanden, maar ook gedurende periodes daarbuiten, hebben we in Malta taalcursussen Engels voor scholieren. Leuke taalvakanties samen met leeftijdsgenoten uit vele landen, vol met activiteiten waardoor je haast ongemerkt Engels leert. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor privélessen en Home Language, een privécursus Engels bij een docent en zijn of haar gezin thuis, het hele jaar door. Dit laatste is bijvoorbeeld ideaal als voorbereiding op je eindexamen.

Je verblijf tijdens je taalcursus in Malta

Voor je taalreis naar Malta kun je ook je accommodatie selecteren op basis van je voorkeuren. Wil je het liefst een zelfstandig appartement? Hou je meer van een residentie die lijkt op een hostel? Of verblijf je het liefst bij een gastgezin en lijkt het je leuk om het dagelijkse leven van een Engels huishouden mee te maken? Wij helpen je aan een passend programma.

Waar in Malta kan ik Engels leren?

Engels leren in Malta kan je aan onze taalscholen in Sliema. Ons Home Language programma biedt je de mogelijkheid om ook in andere plaatsen op Malta Engels te leren.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z