High School als tussenjaar

Zoek zelf

High School als tussenjaar

Dompel jezelf onder in het Amerikaanse leven: word onderdeel van een gastvrij Amerikaans gezin, ga naar een High School en maak de school-spirit mee, kies vakken die je écht leuk vindt, doe sporten en activiteiten waarvan je alleen kon dromen, en maak vrienden voor het leven. Een unieke ervaring waar je de rest van je leven plezier van zult hebben!

Daarnaast biedt zo'n jaar je de gelegenheid om iets langer te kunnen nadenken over je uiteindelijke studiekeuze. Na een High School jaar begin je zelfverzekerder aan je vervolgstudie, ben je volwassener en wereldwijs geworden, en heb je minder kans op studie-uitval in je eerste studiejaar. En, het staat natuurlijk geweldig op je CV straks, als goede basis voor een internationaal georiënteerde loopbaan.

Wanneer wil je naar High School?

Als je een tussenjaar doet na HAVO of VMBO is een High School jaar een geweldige mogelijkheid. Na VWO kan het ook, al zijn de mogelijkheden iets beperkter - neem hiervoor zeer tijdig contact met ons op!

Ook kan je tijdens je middelbare school een jaar naar High School, ongeacht op welk schooltype je zit, zolang je bij aanvang (augustus) 15 jaar of ouder bent bij High School Classic, of minimaal 12 jaar bij High School Select.

Een tussenjaar heb je maar één keer en je wilt er dan ook het beste uithalen. Er is zoveel waaruit je kunt kiezen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Dat je iets kiest dat past bij jouw achtergrond en wensen, maar ook dat je de juiste scholen en programma's kiest, en dat programma's goed op elkaar aansluiten.

Voor ons is dit ons dagelijks werk. Neem contact met ons op en vertel ons over je wensen en ideeën. Interlanguage Study Abroad heeft ruim 35 jaar ervaring. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een uitgekiend programma voor jou, zodat het helemaal jóuw mooiste jaar wordt! Neem contact op.

High School, Sport High School Amerika
High School
High School, Boarding School
Algemeen, Boarding School, High School
High School
High School

Niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij:

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z