Engels leren in Engeland

Zoek zelf

Waar wil je Engels leren?

Engels leren in Engeland

Als je kiest voor Engels leren in Engeland ga je naar de bakermat van de Engelse taal. Daarnaast is Engeland werkelijk een heerlijk land om kortere of langere tijd te verblijven. Je vindt er vriendelijke mensen, prachtig natuurschoon, een boeiende historie en karaktervolle steden: de bruisende wereldstad Londen en de typisch Engelse universiteitssteden Oxford en Cambridge.

Waarom een taalcursus Engels in Engeland?

Bij elk van de Interlanguage taalcursussen in Engeland leer je op een natuurlijke wijze de Engelse taal beter spreken. Je bent op een plek waar Engels de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. Je hoort de hele dag de Engelse taal om je heen, en buiten de lessen van je taalcursus ben je ook in je vrije tijd bezig met de taal en cultuur. Zo breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekend mogelijke wijze.

Met Engels leren in Engeland kan je je taalvaardigheid al in korte tijd naar een zichtbaar hoger niveau tillen.

Waar kan ik Engels leren in Engeland?

In Engeland kan je met Interlanguage een taalcursus Engels volgen in Bath, Bournemouth, Brighton, Bury St. Edmunds, Cambridge, Lavenham, Liverpool, Londen, Manchester, Oxford, Stevenage, Tavistock, Torbay, Ware en Winchester.

Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Engels, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Taalcursussen Engels voor jongeren

In de zomermaanden, maar ook daarbuiten, hebben we in Engeland taalcursussen Engels voor scholieren. Leuke taalvakanties samen met leeftijdsgenoten uit vele landen, vol met activiteiten waardoor je haast ongemerkt Engels leert. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor privélessen en Home Language, een privécursus Engels bij een docent en zijn of haar gezin thuis, het hele jaar door. Dit laatste is bijvoorbeeld ideaal als voorbereiding op je eindexamen.

Cursustypes Engels voor volwassenen

Bij de taalcursussen Engels in Engeland kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Engels. Bij een intensieve cursus Engels heb je een groter aantal lesuren waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Engels zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Startdata zijn er het hele jaar door.

Examencursussen Engels in Engeland

Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Engels. Met een examencursus Engels bereid je jezelf voor op naar keuze het IELTS of Cambridge examen om een diploma van de Engels taal te behalen. Daarnaast kun je je in Engeland ook voorbereiden op de TOLES en LEGIT, twee juridische taalexamens. Een diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Engelstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je voor wat langere tijd Engels gaat leren in Engeland.

Engels leren of verbeteren voor je werk

Een goede kennis van de Engelse taal geeft je meteen een voorsprong op anderen. Interlanguage biedt je de mogelijkheid om snel en goed de Engelse taal te leren tijdens een taalcursus Engels in Engeland. De korte, intensieve taalcursussen Engels voor zakenmensen en professionals zijn al mogelijk vanaf 1 week.

Accommodatie tijdens je taalcursus Engels

Als je ervoor kiest om Engels te leren in Engeland kunnen wij je ook helpen met je accommodatie. Er zijn verschillende opties, van gastgezin tot appartement. Bij een gastgezin krijg je de kans om volledig deel te nemen aan het Engelse leven en om de Engelse taal uitgebreid in de praktijk te oefenen. In een appartement of residentie ben je zelfstandiger en heb je de mogelijkheid activiteiten te ondernemen met andere studenten die Engels aan het leren zijn.

Liever studeren in Engeland?

Behalve Engels leren in Engeland kan je via Interlanguage ook een korte of langere studie doen in Engeland. Kijk hiervoor bij Studeren in Engeland

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z