Hulp nodig?

Home Language Seoul

Bekijk en boek

Koreaans leren bij een docent(e) thuis

Een bijzonder programma waarbij je les hebt en logeert bij je docent(e) thuis. Je hebt privéles, zodat je een cursus op maat volgt, in je eigen tempo en met volledige aandacht van je docent. Hierdoor maak je snel vorderingen.

Dit zijn ideale cursussen voor wanneer je in korte tijd flinke voortgang wilt boeken in de taal of een specifiek doel voor ogen hebt zoals bijvoorbeeld een examen, presentatie of sollicitatie. Je studeert en woont bij je docent(e) en zijn of haar gezin thuis. De cursus wordt geheel aangepast aan je eigen taalwensen en –behoeften alsook studietempo. Voor vertrek worden gegevens over je doelstellingen, taalniveau en achtergrond doorgegeven aan de docent, die op basis daarvan een cursus op maat samenstelt.

Er kan ook een programma worden samengesteld dat aansluit op specifieke interesses, zoals paardrijden, antiek, koken, bezoeken aan kastelen en landhuizen, golf, zeilen, kunst, maar ook examenvoorbereiding etc. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Twee personen samen, met je hele gezin of met vrienden: indien je met meer dan twee personen gaat verblijf je naar keuze samen bij één gezin, of bij elkaar in de buurt bij verschillende gezinnen. Je vrije tijd kan je naar wens gezamenlijk doorbrengen. Wanneer je hetzelfde taalniveau hebt kan je gezamenlijk de lessen volgen - een financieel aantrekkelijke optie. Graag informeren we je hierover.

Activiteiten

Omdat je bij je docent in huis logeert, neem je deel aan het sociale- en gezinsleven waardoor je de taal continu spreekt en oefent. Niet alleen gedurende de lessen, maar ook in dagelijkse situaties, tijdens het eten of bij activiteiten. Zo ben je verzekerd van een totale onderdompeling in de taal en cultuur.

De docenten wonen vaak in de buitenwijken van de steden, zelden in stadscentra.

Wij bieden het Home Language programma voor Koreaans aan op de volgende locaties:

Seoul

Bekijk en boek

Alle opleidingen of cursussen op deze school:

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Complete service van A tot Z
  • Persoonlijke benadering
  • Korte lijnen
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Snelle plannning en service