Engels leren in Nieuw-Zeeland

Zoek zelf

Waar wil je Engels leren?

Engels leren in Nieuw-Zeeland

Kia Ora! Oftewel ‘welkom’ in het Maori, de taal van de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland is een paradijselijk land in de Stille Oceaan met een hoge levensstandaard. Geniet van het subtropische klimaat, de wonderlijk gevarieerde natuur, de prachtige vegetatie, de gastvrije mensen en natuurlijk de 'great outdoors'.

Waarom een taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland?

Bij elk van de Interlanguage taalcursussen in Nieuw-Zeeland leer je op een natuurlijke wijze de Engelse taal beter spreken. Je bent op een plek waar Engels de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. Je hoort de hele dag de Engelse taal om je heen, en buiten de lessen van je taalcursus ben je ook in je vrije tijd bezig met de taal en cultuur. Zo breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekend mogelijke wijze.

Op deze manier is het haalbaar om dankzij een taalreis naar Nieuw-Zeeland je taalvaardigheid al in korte tijd naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Cursustypes Engels in Nieuw-Zeeland

Bij de taalcursussen Engels in Nieuw-Zeeland kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Engels. Bij een intensieve cursus Engels heb je een groter aantal lesuren waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Engels zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Startdata zijn er het hele jaar door.

Examencursussen Engels in Nieuw-Zeeland

Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Engels. Met een examencursus Engels bereid je jezelf voor op naar keuze het IELTS of Cambridge examen om een diploma van de Engelse taal te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Engelstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Engels wilt volgen.

Engels leren of verbeteren voor je werk

Een goede kennis van de Engelse taal geeft je meteen een voorsprong op anderen. Interlanguage biedt je de mogelijkheid om snel en goed de Engelse taal te leren tijdens een taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland. De korte, intensieve taalcursussen Engels voor zakenmensen en professionals zijn al mogelijk vanaf 1 week.

Accommodatie tijdens je taalcursus in Nieuw-Zeeland

Als je kiest voor een taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland kunnen wij je ook helpen met je accommodatie. Er zijn verschillende opties, van gastgezin tot appartement. Bij een gastgezin krijg je de kans om volledig deel te nemen aan het Engelse leven en om de Engels taal uitgebreid in de praktijk te oefenen. In een appartement of residentie ben je zelfstandiger en heb je de mogelijkheid activiteiten te ondernemen met andere studenten die Engels aan het leren zijn.

Waar kan ik Engels leren in Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland kan je met Interlanguage een taalcursus Engels volgen in Auckland.

Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Engels, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z