Frans leren in Frankrijk

Zoek zelf

Kies waar je heen wilt

Frans leren in Frankrijk

'La douce France', leven als een god in Frankrijk: Frankrijk spreekt velen tot de verbeelding. Het land staat synoniem aan romantiek. De Franse keuken is een Europese standaard geworden en de wijnen van het land zijn 's werelds beste. Frankrijk is al jarenlang een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa.

En dat is niet zo heel vreemd. Want hoewel overal in het land Frans wordt gesproken en je overal de Franse driekleur zult zien wapperen, is Frankrijk nergens hetzelfde. Iedereen zal er in ieder jaargetijde wel wat van zijn gading vinden.

Bijkomend voordeel: je bent er zó!

Waarom een taalcursus Frans in Frankrijk?

Bij elk van de Interlanguage taalcursussen in Frankrijk leer je op een natuurlijke wijze de Franse taal beter spreken. Je bent op een plek waar Frans de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. Je hoort de hele dag de Franse taal om je heen, en buiten de lessen van je taalcursus ben je ook in je vrije tijd bezig met de taal en cultuur. Zo breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekend mogelijke wijze.

Op deze manier is het haalbaar om dankzij een taalreis naar Frankrijk je taalvaardigheid al in korte tijd naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Waar kan ik Frans leren in Frankrijk

In Frankrijk kan je met Interlanguage een taalcursus Frans volgen in Aix-en-Provence, Antibes, Cannes, Montpellier, Nice en Parijs.

Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Frans, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Taalcursussen Frans voor jongeren

In de zomermaanden, maar ook daarbuiten, hebben we in Frankrijk taalcursussen Frans voor scholieren. Leuke taalvakanties samen met leeftijdsgenoten uit vele landen, vol met activiteiten waardoor je haast ongemerkt Frans leert. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor privélessen en Home Language, een privécursus Frans bij een docent en zijn of haar gezin thuis, het hele jaar door. Dit laatste is bijvoorbeeld ideaal als voorbereiding op je eindexamen.

Cursustypes Frans voor volwassenen

Bij de taalcursussen Frans in Frankrijk kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Frans. Bij een intensieve cursus Frans heb je een groter aantal lesuren waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Frans zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Startdata zijn er het hele jaar door.

Examencursussen Frans in Frankrijk

Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Frans. Met een examencursus Frans bereid je jezelf voor op het DELF/DALF examen om een diploma van de Franse taal te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Franstalig land, maar het is ook een goed einddoel om naartoe te werken wanneer je een langere cursus Frans wilt volgen.

Frans leren of verbeteren voor je werk

Een goede kennis van de Franse taal geeft je meteen een voorsprong op anderen. Interlanguage biedt je de mogelijkheid om snel en goed de Franse taal te leren tijdens een taalcursus Frans in Frankrijk. De korte, intensieve taalcursussen Frans voor zakenmensen en professionals zijn al mogelijk vanaf 1 week.

Accommodatie tijdens je taalcursus Frans

Als je kiest voor een taalcursus Frans in Frankrijk kunnen wij je ook helpen met je accommodatie. Er zijn verschillende opties, van gastgezin tot appartement. Bij een gastgezin krijg je de kans om volledig deel te nemen aan het Franse leven en om de Franse taal uitgebreid in de praktijk te oefenen. In een appartement of residentie ben je zelfstandiger en heb je de mogelijkheid activiteiten te ondernemen met andere studenten die Frans aan het leren zijn.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z