Chinees leren in China

Zoek zelf

Waar wil je Chinees leren?

Chinees leren in China

China heeft een rijke, 6000 jaar oude, geschiedenis en cultuur. De laatste jaren maakt China een razendsnelle ontwikkeling door waardoor het belang van China in de wereld steeds groter wordt. Daarnaast is het land onmetelijk groot en zeker het ontdekken waard. Leer dit boeiende land en haar mensen kennen door het volgen van een taalcursus Mandarijn Chinees in China.

Hoe leer ik Chinees tijdens een taalreis naar China?

Met een taalreis naar China verbeter je je Chinees op een efficiënte en tegelijk leuke manier. Je leert niet alleen de taal beter spreken, maar bent ook voor langere tijd omgeven door de Chinese taal én Chinese cultuur. Zo is je taalcursus niet een klein onderdeel van je dag, maar ben je werkelijk omgeven door alle gereedschappen die het leren van de Chinese taal stimuleren.

Je hebt bij je taallessen Chinees altijd les in internationale groepen, samen met mensen van min of meer hetzelfde Chinese taalniveau als jij. Buiten de lessen kan je meedoen met het activiteiten- en excursieprogramma van je taalschool of kan je zelf activiteiten ondernemen, alleen of samen met je medecursisten.

Cursustypes Chinees in China

Stel je eigen Chinese taalcursus samen door zelf te kiezen waar je heen wilt, en hoe intensief je de taal wilt leren. Wil je een vakantie met een educatief randje of wil je liever zo snel mogelijk je Chinese taalvaardigheid één of meerdere niveaus opschroeven? Bij onze taalcursussen is er voor elk wat wils. Een algemene cursus Chinees is uitermate geschikt om gestaag vooruit te gaan en voldoende tijd over te houden voor activiteiten in de omgeving. Als je sneller voortgang wilt boeken kun je voor een intensiever cursustype kiezen.

Je verblijf in China

Ook qua accommodatie kun je bij de taalreizen naar China kiezen wat het beste bij je past. Als je verblijft bij een gastgezin neem je volledig deel aan het Chinese leven en zal je je Chinese taalkennis volop in de praktijk kunnen oefenen. Wanneer je kiest voor een verblijf in een appartement of residentie ben je zelfstandiger en kun je op pad met anderen die net als jij hun Chinees aan het verbeteren zijn.

Waar in China kan ik een taalcursus Chinees volgen?

In China kan je met Interlanguage een taalcursus Chinees volgen in Beijing of Shanghai.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z