Engels leren in Schotland

Zoek zelf

Waar wil je Engels leren?

Engels leren in Schotland

Een taalcursus in Schotland biedt je de gelegenheid om dit bijzondere deel van Groot-Brittannië eens van dichtbij te leren kennen!

Van spectaculaire Highland-landschappen tot de typische muziek van de doedelzakken, roept Schotland romantische beelden op. Hier vind je nog steeds historische charme, maar Schotland biedt ook vele aantrekkelijke moderne kanten. Ga Engels leren in Schotland, en weet je verzekerd van een gastvrije ontvangst door de vriendelijke en open bevolking!

Waarom een taalcursus Engels in Schotland?

Met een taalreis naar Schotland verbeter je je Engels op een efficiënte en tegelijk leuke manier. Je leert niet alleen de taal beter spreken, maar bent ook voor langere tijd omgeven door de Engelse taal én Schotse cultuur. Zo is je taalcursus niet een klein onderdeel van je dag, maar ben je werkelijk omgeven door alle gereedschappen die het leren van de Engelse taal stimuleren.

Je hebt bij je taallessen Engels altijd les in internationale groepen, samen met mensen van min of meer hetzelfde Engelse taalniveau als jij. Buiten de lessen kan je meedoen met het activiteiten- en excursieprogramma van je taalschool of kan je zelf activiteiten ondernemen, alleen of samen met je medecursisten.

Cursustypes Engels in Schotland

Stel je eigen Engelse taalcursus samen door zelf te kiezen waar je heen wilt, en hoe intensief je de taal wilt leren. Wil je een vakantie met een educatief randje of wil je liever zo snel mogelijk je Engelse taalvaardigheid één of meerdere niveaus opschroeven? Bij onze taalcursussen is er voor elk wat wils. Een algemene cursus Engels is uitermate geschikt om gestaag vooruit te gaan en voldoende tijd over te houden voor activiteiten in de omgeving. Als je sneller voortgang wilt boeken kun je voor een intensiever cursustype kiezen.

Engels leren voor je werk

De beheersing van een vreemde taal kan erg belangrijk zijn in je professionele leven, en het verschil maken tussen wel of geen opdracht binnenhalen voor je bedrijf of organisatie. Hiervoor is een algemene Engels cursus niet altijd de beste keus. Voor zakenmensen en professionals die in korte tijd hun Engels een boost willen geven bieden wij ook Engelse taalcursussen aan die gericht zijn op snelle resultaten. Je kunt zelfs in één week al stappen maken!

Je verblijf tijdens je taalcursus Engels in Schotland

Ook qua accommodatie kun je bij de taalreizen naar Schotland kiezen wat het beste bij je past. Als je verblijft bij een gastgezin neem je volledig deel aan het Ierse leven en zal je je Engelse taalkennis volop in de praktijk kunnen oefenen. Wanneer je kiest voor een verblijf in een appartement of residentie ben je zelfstandiger en kun je op pad met anderen die net als jij hun Engels aan het verbeteren zijn.

Waar kan ik Engels leren in Schotland

In Schotland kan je met Interlanguage een taalcursus Engels volgen in Edinburgh.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z