Ervaringen Taalreizen Juniors

Lees enthousiaste ervaringen van Taalreizen Juniors deelnemers

Ik heb 3 fantastische weken gehad! Nieuwe mensen leren kennen van andere culturen en talen, en ik heb zelfs leren scuba-diven! Ook veel geleerd van steden", bijv. Bath: een mooie stad met veel winkels en geschiedenis. En dat is maar 1 van de vele excursies. Een extreem gave en mooie ervaring. Groetjes, Jules.

Jules, 16 jaar

3 weken zomercursus Engels + residentie

Ware (9-17 jaar)

---

Het was een geweldige ervaring!! Mijn Engels is stukken beter geworden. Daar is het een grote familie. Je maakt veel vrienden en vriendinnen. Ze zorgen goed voor je. Het is echt een aanrader voor je Engels en ervaring natuurlijk!

Meike, 15 jaar

2 weken zomercursus Engels + residentie

Stevenage (14-17 jaar)

---

Mijn taalreis was ontzettend interessant. Qua spreekniveau van het Spaans zat ik iets te hoog voor mijn klas. Maar omdat mijn luistervaardigheid nog redelijk laag was, hebben ze mij in een lagere groep ingedeeld wat wel goed was. Verder was alles ook prima! Het eten in de residentie was altijd erg lekker. De kamers waren goed schoon en ruim. Vriendelijk personeel en leuke activiteiten. In de avond gingen had je soms ook vrije tijd wat erg fijn was. Ik heb ontzettend veel vrienden gemaakt waarmee ik nog steeds contact heb. Het was er echt zooo mooi en de moeite waard. Een prachtige ervaring!

Femke, 16 jaar

2 weken zomercursus Spaans + residentie

Cádiz (13-17 jaar)

---

Waanzinnig leuk kamp, de sfeer is fantastisch! Ik heb veel Duits gesproken en zie nu ook niet meer op tegen mijn mondelingen! De sport is een perfecte afwisseling met de lessen. Toen ik thuis kwam had ik gewoon heimwee naar het kamp!

Coen, 15 jaar

2 weken zomercursus Duits & watersport + residentie

Berlijn Watersport (12-16 jaar)

---

Hola Interlanguage,

Hier het beloofde kaartje uit Spanje. Ik moet binnenkort weer naar Nederland, maar ik kan wel zeggen dat ik hier de tijd van mijn leven heb gehad!

Muchas gracias!

Stefanie, 16 jaar

3 weken zomercursus Spaans + gastgezin

Marbella (14-18 jaar)

---

Mijn verblijf van twee weken in Antibes was geweldig! Het was ontzettend gaaf om zoveel jongeren uit allerlei landen te ontmoeten. Het is verbazingwekkend hoe snel je veel vrienden kunt maken! Ook is het een aanrader om in een gastgezin te verblijven: gezelligheid en veel vrijheid. De talencursus zelf heeft ook veel zin.

Daisy, 16 jaar

2 weken zomercursus Frans + gastgezin

Antibes (12-17 jaar)

---

Op mijn taalreis ben ik naar Bournemouth geweest. Iedereen was er super aardig en heel open dus je hebt al wat vrienden gemaakt op de eerste dag! De begeleiding en leraren zijn ook superaardig en helpen je meteen als er iets is. De Engelse lessen zijn ook een stuk leuker dan op school door bijvoorbeeld vertalingen van liedjes te leren of te debatteren. Het is echt een aanrader door de super fijne locatie en de hele aardige mensen.

Sara, 14 jaar

1 week Zomercursus Engels + campus

Bournemouth (14-17 jaar)

---

Het is moeilijk te verwoorden, je moet het ervaren.
Zo leuk is het.

Ocker, 15 jaar

2 weken Zomercursus Engels + residentie

Stevenage (14-17 jaar)

---

In de 2 weken dat ik in Brighton zat, heb ik vrienden voor het leven gemaakt die over de hele wereld wonen. Het was de beste beslissing ooit om deze taalreis te doen. Ik zal het nooit vergeten!

Merle, 16 jaar

2 weken Zomercursus Engels + residentie

Brighton (12-17 jaar)

---

Dit waren twee geweldige weken! Ik wilde eigenlijk nog lang niet naar huis. Ik heb zoveel vrienden gemaakt uit allemaal verschillende landen :). Ik heb heel erg genoten en ik zou het zeker nog een keer doen.

Nicole, 15 jaar

2 weken Jongerencursus Engels + gastgezin

Cambridge (14-17 jaar)

---

Gastgezin was top!

Kiki, 14 jaar

1 week Vakantiecursus Engels (herfstvakantie) + gastgezin

Torbay (10-17 jaar)

---

Vriendelijke gastgezinnen, leuke activiteiten en goede lessen

Lizelijne, 14 jaar

2 weken Privé Engels cursus bij docent thuis (gastgezin)

Home Language Malta

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z