Ervaringen Taalreizen Juniors

Lees enkele ervaringen van deelnemers

Ik heb 3 fantastische weken gehad. Nieuwe mensen leren kennen van andere culturen en talen. Ook veel geleerd van steden bijv. Bath een mooie stad met veel winkels en geschiedenis. En dat is maar 1 van de vele excursies. Een extreem gave en mooie ervaring. Groetjes, Jules.

Jules, 16 jaar,

3 weken zomercursus Engels + residentie,

Ware (10-13 en 14-17 jaar)

---

Het was een geweldige ervaring!! Mijn Engels is stukken beter geworden. Daar is het een grote familie. Je maakt veel vrienden en vriendinnen. Ze zorgen goed voor je. Het is echt een aanrader voor je Engels en ervaring natuurlijk!

Meike, 15 jaar,

2 weken zomercursus Engels + residentie,

Stevenage (14-16 jaar)

---

Mijn taalreis was ontzettend interessant. Het eten in de residentie was altijd erg lekker. De kamers waren goed schoon en ruim. Vriendelijk personeel en leuke activiteiten. Ik heb ontzettend veel vrienden gemaakt waarmee ik nog steeds contact heb. Het was er echt zooo mooi en de moeite waard. Een prachtige ervaring!

Femke, 16 jaar,

2 weken zomercursus Spaans + residentie,

Cádiz (13-17 jaar)

---

Waanzinnig leuk kamp, de sfeer is fantastisch! Ik heb veel Duits gesproken en zie nu ook niet meer op tegen mijn mondelingen! De sport is een perfecte afwisseling met de lessen. Toen ik thuis kwam had ik gewoon heimwee naar het kamp!

Coen, 15 jaar,

2 weken zomercursus Duits & watersport + residentie,

Berlijn (13-17 jaar)

---

Hola Interlanguage!

Hier het beloofde kaartje uit Spanje. Ik moet binnenkort weer naar Nederland, maar ik kan wel zeggen dat ik hier de tijd van mijn leven heb gehad!

Muchas gracias,

Stefanie

Stefanie, 16 jaar,

3 weken zomercursus Spaans + gastgezin,

Marbella (13-18 jaar)

---

Mijn verblijf van twee weken in Antibes was geweldig! Het was ontzettend gaaf om zoveel jongeren uit allerlei landen te ontmoeten. Het is verbazingwekkend hoe snel je veel vrienden kunt maken! Ook is het een aanrader om in een gastgezin te verblijven: gezelligheid en veel vrijheid. De talencursus zelf heeft ook veel zin.

Daisy, 16 jaar,

2 weken zomercursus Frans + gastgezin,

Antibes (13-17 jaar)

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z