Spaans leren in Ecuador

Zoek zelf

Taalcursussen Spaans in Ecuador

Spaans leren in Ecuador

Volg een taalcursus Spaans in Ecuador en leer dit bijzondere land kennen. Tussen hete tropische kusten aan de ene kant en hoge bergtoppen van de Andes aan de andere kant biedt Ecuador haar bezoekers alle charmes en kleurrijke contrasten van Latijns-Amerika.

Ecuador is genoemd naar de evenaar, die het land doorsnijdt.

Waarom een cursus Spaans in Ecuador?

Bij elk van de Interlanguage taalcursussen in Ecuador leer je op een natuurlijke wijze de Spaanse taal beter spreken. Je bent op een plek waar Spaans de voertaal is en krijgt lessen van uitsluitend ‘native speakers’. Je hoort de hele dag de Spaanse taal om je heen, en buiten de lessen van je taalcursus ben je ook in je vrije tijd bezig met de taal en cultuur. Zo breid je je spreekvaardigheid en woordenschat uit op de meest vanzelfsprekend mogelijke wijze.

Op deze manier is het haalbaar om dankzij een taalreis naar Ecuador je taalvaardigheid al in korte tijd naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Cursustypes Spaans in Ecuador

Bij de taalcursussen Spaans in Ecuador kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Spaans. Bij een intensieve cursus Spaans heb je een groter aantal lesuren waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Spaans zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Startdata zijn er het hele jaar door.

Examencursussen of Spaans voor je werk in Ecuador

In Ecuador kun je naast de algemene cursussen ook privé les volgen. Deze cursus is erg geschikt voor deelnemers die voor hun werk in een korte tijd hun Spaans snel moeten verbeteren. Ook wanneer je een Spaanse taalcursus wil volgen om je voor te bereiden op het DELE examen is een privé cursus een uitstekende optie.

Accommodatie tijdens je taalcursus Spaans

Als je kiest voor een taalcursus Spaans in Ecuador kunnen wij je ook helpen met je accommodatie. Er zijn verschillende opties, van gastgezin tot appartement. Bij een gastgezin krijg je de kans om volledig deel te nemen aan het Ecuadoriaanse leven en om de Spaanse taal uitgebreid in de praktijk te oefenen. In een appartement of residentie ben je zelfstandiger en heb je de mogelijkheid activiteiten te ondernemen met andere studenten die Spaans aan het leren zijn.

Waar kan ik Spaans leren in Ecuador?

In Ecuador kan je met Interlanguage een taalcursus Spaans volgen in Cuenca.

Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Spaans, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z