Ski-to-Sea Tussenjaar

Met dit speciale combinatie-pakket studeer je twee semesters op verschillende plekken in Amerika. Dit programma is ideaal voor de moderne student die in zijn of haar tussenjaar van meerdere walletjes wil kunnen snoepen!

Activity, GRC
reizen, reis, vliegtuig, vliegen
Activity

Je begint je tussenjaar in het prachtige Washington State; omgeven door de prachtige natuur en in de buurt van Seattle, Vancouver en Portland word je als internationale student op een geweldige manier warm gemaakt voor je tussenjaar. De universiteit heeft uitstekende persoonlijke begeleiding en organiseert talloze activiteiten voor haar internationale studenten, waaronder een jaarlijkse ski-trip. Dankzij de goede afspraken die wij met deze jarenlange partner hebben gemaakt zijn de deadlines flexibeler dan je in Amerika voor mogelijk zou houden en kun je zelfs als je een relatief late beslisser bent je Amerikaanse droom nog verwezenlijken.


Het tweede semester verruil je je ski’s voor een surfplank, en verkas je naar het paradijselijke studentenleven in Zuid-Californië. Santa Barbara City College is één van de beste community colleges in de Verenigde Staten en heeft met haar ligging pal naast de Stille Oceaan een werkelijk prachtige setting. De zonnige en mediterraan aanvoelende sfeer van Santa Barbara is een perfecte tegenhanger voor je vederzachte introductie tijdens het eerste semester: studenten van SBCC en UC Santa Barbara zorgen voor een jonge en dynamische sfeer en de schaduw van LA brengt een gevoel van mogelijkheden en kansen met zich mee.


Door te kiezen voor het Ski-to-Sea programma stel je jezelf in staat om op twee prachtige plekken in Amerika een local te worden. Daarnaast ben je uiteraard ook nog een student en kun je vakken kiezen die je in staat stellen om na je “tussenjaar” goed voorbereid en vol overtuiging je studie voort te zetten.


Lijkt dit programma je wel wat? Neem contact op en wij plannen graag een gesprek met je in. Wij vertellen je dan precies hoe we deze twee prachtige collegeprogramma's voor jou combineren.

Ski-to-Sea is onze combinatie van:

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z