Informatie Juniors (8-17 jaar)

Beste ouders,

Een goede talenkennis wordt steeds belangrijker, en zal mede bepalend zijn voor de loopbaan en toekomst van uw zoon of dochter. Hoe jonger iemand een taal leert, hoe makkelijker het gaat en hoe meer plezier iemand van zijn talenkennis heeft. Een taalreis is de leukste én snelste manier om een vreemde taal onder de knie te krijgen. Verder heeft een taalreis een positieve invloed op de persoonlijke ontwikkeling.

Interlanguage bestaat ruim 35 jaar en is daarmee de meest ervaren Nederlandse organisatie voor taalreizen en studieprogramma's in het buitenland. Interlanguage is volledig onafhankelijk, waardoor wij geheel objectief onze partnerscholen kunnen selecteren op kwaliteit.

Voor jongeren hebben wij een speciaal programma samengesteld: vakantiecursussen met leeftijdsgenoten uit allerlei landen, in combinatie met een boeiend vrijetijdsprogramma. In kleine lesgroepen en altijd in een veilige omgeving en met verantwoorde begeleiding. Omdat niet iedereen taallessen wil volgen, hebben we ook programma’s waarbij door middel van sport of muziek de taal spelenderwijs in de praktijk geleerd wordt.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en ervaring staan bij ons voorop! Daarom werkt Interlanguage uitsluitend met eersteklas partnerorganisaties, vaak met een decennialange ervaring.

Veel deelnemers komen via-via bij ons terecht, en zien we daarna jaar na jaar bij ons terug. Wij hopen dat u samen met uw dochter of zoon tot een goede keuze kunt komen. Wij hebben ons best gedaan deze website zo te maken dat veel vragen na het bekijken er van beantwoord zullen zijn.

Als u daarna nog vragen heeft, of een persoonlijk advies wenst, aarzelt u dan niet ons te bellen. Wij staan u graag te woord!

Investeer nu in de toekomst van uw kind. Uw zoon of dochter beleeft een heerlijke vakantie die unieke ervaringen, vriendschappen en kennis oplevert, en zal u er later dankbaar voor zijn.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z