Spaans leren in Chili

Zoek zelf

Waar wil je Spaans leren?

Spaans leren in Chili

Chili is een aantrekkelijke bestemming om Spaans te leren. Hier vind je een combinatie van moderne steden en koloniale historie. Ingeklemd tussen de hoge Andes en de Stille Zuidzee, van de Atacama woestijn in het noorden tot het nationale park Torres del Paine in het zuiden is Chili een land van uitersten, maar zeker niet alleen voor avonturiers!

Taalreis Spaans naar Chili

Met een taalreis naar Chili verbeter je je Spaans op een efficiënte en tegelijk leuke manier. Je leert niet alleen de taal beter spreken, maar bent ook voor langere tijd omgeven door de Spaanse taal én Chileense cultuur. Zo is je taalcursus niet een klein onderdeel van je dag, maar ben je werkelijk omgeven door alle gereedschappen die het leren van de Spaanse taal stimuleren.

Je hebt tijdens je taalreis Spaans altijd les in internationale groepen, samen met mensen van min of meer hetzelfde Spaanse taalniveau als jij. Buiten de lessen kan je meedoen met het activiteiten- en excursieprogramma van je taalschool of kan je zelf activiteiten ondernemen, alleen of samen met je medecursisten.

Cursustypes Spaans in Chili

Stel je eigen Spaanse taalcursus samen door zelf te kiezen waar je heen wilt, en hoe intensief je de taal wilt leren. Wil je een vakantie met een educatief randje of wil je liever zo snel mogelijk je Spaanse taalvaardigheid één of meerdere niveaus opschroeven? Bij onze taalcursussen is er voor elk wat wils. Een algemene cursus Spaans is uitermate geschikt om gestaag vooruit te gaan en voldoende tijd over te houden voor activiteiten in de omgeving. Als je sneller voortgang wilt boeken kun je voor een intensiever cursustype kiezen.

Spaans leren voor je werk

De beheersing van een vreemde taal kan erg belangrijk zijn in je professionele leven, en het verschil maken tussen wel of geen opdracht binnenhalen voor je bedrijf of organisatie. Voor zakenmensen en professionals die in korte tijd hun Spaans een boost willen geven bieden wij ook Spaanse taalcursussen aan die gericht zijn op snelle resultaten. Je kunt zelfs in één week al stappen maken!

Je verblijf in Chili

Ook qua accommodatie kun je bij de taalreizen naar Chili kiezen wat het beste bij je past. Als je verblijft bij een gastgezin neem je volledig deel aan het Spaanse leven en zal je je Spaanse taalkennis volop in de praktijk kunnen oefenen. Wanneer je kiest voor een verblijf in een appartement of residentie ben je zelfstandiger en kun je op pad met anderen die net als jij hun Spaans aan het verbeteren zijn.

Waar in Chili kan ik Spaans leren?

In Chili kan je met Interlanguage Spaans leren in Santiago de Chile.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z