Italiaans & Koken - Florence
School: Florence
Plaats: Florence
Land: Italië
-
Heb je altijd al echt Italiaans willen kunnen koken? Kies dan voor de combinatiecursus Italiaans & Koken. De kookcursus omvat twee lessen per week van elk twee lesuren. Deze kooklessen worden als aanvulling op de Algemeen Italiaans cursus van 20 lessen per week gegeven.
De kooklessen vinden plaats in de goed toegeruste keuken van de taalschool. Onder begeleiding van een kok leer je gerechten uit de verschillende regio’s van Italië bereiden zoals:
Klassiek Italiaans koken
- Pasta en sauzen. Verse huisgemaakte pasta
- Ravioli, tortelli, tortellini en gnocchi
- Bijgerechten en groenten in de Italiaanse keuken
De gastronomische traditie van Florence
- Crostini en bruschette
- Pappa al pomodoro. Ribollita. Soepen met groenten
- Regionale Toscaanse keuken. De Florentijnse keuken
Desserts en gelati in de Italiaanse keuken
- Tiramisù, Panna cotta, Zabaione
- Regionale desserts in Italië: Florence, Noord- en Zuid-Italië
- Gelati, vruchtentaarten en taarten in de Italiaanse keuken
Gedurende de lessen Algemeen Italiaans wordt aandacht besteed aan alle taalvaardigheden grammatica, vocabulaire, spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid. Je hebt daarbij altijd twee docenten. In de eerste helft van de ochtend ga je met een docent aan de slag met taalvaardigheid en in het andere deel heb je conversatieles met de andere docent.
Niveaus: Beginner A0, Elementair A1, Laaggemiddeld A2, Gemiddeld B1, Hooggemiddeld B2, Gevorderd C1, Vergevorderd C2,
Startdata: Iedere maandag
Met uitzondering van Maandag 23 december 2024,
-
38 jaar ervaring
-
100% Nederlandse organisatie
-
Onafhankelijk dus objectief
-
Persoonlijke benadering
-
Maatwerk, zakelijk of privé
-
Studies en taalreizen wereldwijd
-
Kwaliteit gegarandeerd
-
Complete service van A tot Z