Russisch leren in Rusland

Zoek zelf

Waar wil je Russisch leren?

Russisch leren in Rusland

Rusland, relatief dichtbij en toch zo anders. Hoewel grote steden als Moskou en Sint Petersburg tamelijk westers aandoen, lijkt het in sommige delen van Rusland alsof het communisme nooit gevallen is. Rusland is het grootste land van de wereld: tweemaal zo groot als Brazilië en ruim 400 keer zo groot als Nederland.

De schitterende steden St. Petersburg en Moskou zijn vol van cultuur en historie en ideale plaatsen voor een uitstekende taalcursus Russisch.

Waarom een taalcursus Russisch in Rusland

Met een taalreis naar Rusland verbeter je je Russisch op een efficiënte en tegelijk leuke manier. Je leert niet alleen de taal beter spreken, maar bent ook voor langere tijd omgeven door de Russische taal én Russische cultuur. Zo is je taalcursus niet een klein onderdeel van je dag, maar ben je werkelijk omgeven door alle gereedschappen die het leren van de Russische taal stimuleren.

Je hebt bij je taallessen Russisch altijd les in internationale groepen, samen met mensen van min of meer hetzelfde Russische taalniveau als jij. Buiten de lessen kan je meedoen met het activiteiten- en excursieprogramma van je taalschool of kan je zelf activiteiten ondernemen, alleen of samen met je medecursisten.

Cursustypes Russisch in Rusland

Stel je eigen Russische taalcursus samen door zelf te kiezen waar je heen wilt, en hoe intensief je de taal wilt leren. Wil je een vakantie met een educatief randje of wil je liever zo snel mogelijk je Russische taalvaardigheid één of meerdere niveaus opschroeven? Bij onze taalcursussen is er voor elk wat wils. Een algemene cursus Russisch is uitermate geschikt om gestaag vooruit te gaan en voldoende tijd over te houden voor activiteiten in de omgeving. Als je sneller voortgang wilt boeken kun je voor een intensiever cursustype kiezen.

Russisch leren voor je werk

De beheersing van een vreemde taal kan erg belangrijk zijn in je professionele leven, en het verschil maken tussen wel of geen opdracht binnenhalen voor je bedrijf of organisatie. Voor zakenmensen en professionals die in korte tijd hun Russisch een boost willen geven bieden wij ook Russische taalcursussen aan die gericht zijn op snelle resultaten. Je kunt zelfs in één week al stappen maken!

Je verblijf in Rusland

Ook qua accommodatie kun je bij de taalreizen naar Rusland kiezen wat het beste bij je past. Als je verblijft bij een gastgezin neem je volledig deel aan het Russische leven en zal je je Russische taalkennis volop in de praktijk kunnen oefenen. Wanneer je kiest voor een verblijf in een appartement of residentie ben je zelfstandiger en kun je op pad met anderen die net als jij hun Russisch aan het verbeteren zijn.

Waar kan ik Russisch leren in Rusland

In Rusland kan je met Interlanguage een taalcursus Russisch volgen in Moskou of St. Petersburg.

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z