Corona update

Het coronavirus (COVID-19) heeft een enorme impact op ons allen. Het is niet te voorzien hoe en in welk tempo de situatie rond het coronavirus zich gaat ontwikkelen. Wij kunnen ons voorstellen dat deze situatie je weerhoudt om beslissingen te nemen.
Evenals jij, hopen wij natuurlijk op een spoedige verbetering. In alle gevallen staat het welzijn van onze deelnemers voor ons voorop.

Taalreizen weer mogelijk!

De meeste taalscholen zijn weer open, andere openen hun deuren in de komende tijd. Vraag ons naar de situatie op de school van jouw keuze!

Heb je plannen voor een taalreis in de zomer of voor een tussenjaar? We nemen graag de tijd om je deskundig te adviseren en te helpen bij het verwezenlijken van je dromen.

We kunnen ons voorstellen dat je nog wat terughoudend bent om plannen te maken. Tegelijk raken sommige programma’s en accommodaties vol - nu zelfs sneller dan normaal.

Daarom hebben we met onze taalscholen speciale afspraken kunnen maken voor nieuwe boekingen: je kunt gratis annuleren of omboeken als dat nodig zou zijn vanwege corona. Ook kunnen we gratis een voorlopige reservering voor je maken, zodat je wél verzekerd bent van een plek zodra de corona-situatie dat toelaat.

Neem contact op om te horen hoe dat werkt voor het programma van jouw keuze.

Heb je een programma bij ons geboekt?

Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en zijn in continu contact met onze scholen in het buitenland.

Vooralsnog gaan wij ervan uit dat taalcursussen, high school-, college- en university-programma' s doorgaan zoals voorzien. Als je een programma bij ons hebt geboekt en de situatie verandert zodanig dat je niet of pas later kunt gaan dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

We contacteren al onze deelnemers persoonlijk op volgorde van startdatum. Natuurlijk mag je ook zelf met ons contact opnemen.

Interesse, maar nog niet geboekt vanwege corona?

Graag helpen we je verder, ook in deze onzekere tijden. We kunnen ons voorstellen dat de huidige situatie je weerhoudt om plannen te maken.

Toch is het nu de tijd om je plannen concreet te gaan maken. Heb je plannen voor een taalreis of een tussenjaar na de zomer? Er gelden nog steeds deadlines, aanmeldprocedures en termijnen voor visumaanvraag. Ook raken sommige programma’s en accommodaties vol.

Daarom hebben we met onze scholen speciale afspraken kunnen maken voor nieuwe boekingen: we kunnen gratis een voorlopige reservering voor je maken, zodat je wél verzekerd bent van een plek zodra de corona-situatie dat toelaat.

Neem contact met ons op om te horen hoe dat werkt voor het programma van jouw keuze.

  • Bijna 35 jaar ervaring
  • Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z