Corona update

Het coronavirus (COVID-19) heeft een enorme impact op ons allen. Wij kunnen ons voorstellen dat deze situatie je weerhoudt om beslissingen te nemen.
Evenals jij, hopen wij natuurlijk op een spoedige verbetering. In alle gevallen staat het welzijn van onze deelnemers voor ons voorop.

Bijna alle taalscholen zijn weer open, de andere openen hun deuren in de komende tijd. Ook zijn de meeste High Schools, Colleges en Universiteiten weer blij om internationale studenten te ontvangen. Vraag ons naar de situatie op de school van jouw keuze.

Inmiddels hebben we weer veel deelnemers in het buitenland zitten!

Heb je plannen voor een taalreis of voor een tussenjaar? We nemen graag de tijd om je deskundig te adviseren en te helpen bij het verwezenlijken van je dromen.

Boek zonder zorgen

Graag helpen we je verder, ook in deze onzekere tijden. We zijn blij dat er inmiddels weer veel mogelijk is.

Het is nu de tijd om je plannen concreet te gaan maken. Sommige programma’s en accommodaties voor het komende jaar beginnen al vol te lopen – nu zelfs sneller dan normaal. Ook gelden er nog steeds deadlines, aanmeldprocedures en soms lange termijnen voor visumaanvraag.

Daarom hebben we met onze taalscholen afspraken kunnen maken voor nieuwe boekingen: je kunt gratis annuleren of omboeken als dat nodig zou zijn vanwege corona. Ook kunnen we gratis een voorlopige reservering voor je maken.

Ook voor High School, College en University hebben we uitstekende oplossingen, zodat je wél verzekerd bent van een plek zodra de corona-situatie dat toelaat.

Neem contact op om te horen hoe dat werkt voor het programma van jouw keuze.

Heb je een programma bij ons geboekt?

Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en zijn in continu contact met onze scholen in het buitenland.

Vooralsnog gaan wij ervan uit dat taalcursussen, high school-, college- en university-programma' s doorgaan zoals voorzien. Als je een programma bij ons hebt geboekt en de situatie verandert zodanig dat je niet of pas later kunt gaan dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

We contacteren al onze deelnemers persoonlijk op volgorde van startdatum. Natuurlijk mag je ook zelf met ons contact opnemen.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z