Engels & Sport

Bekijk en boek

Leer Engels door Sport!

Ben je echt helemaal gek van sport? Kijk je het hele jaar uit naar de zomervakantie om lekker de hele dag met sport bezig te zijn? Of heb je altijd al een nieuwe sport uit willen proberen? Kies dan voor één van de geweldige privéscholen die we daarvoor in Zuid-Engeland voor je hebben ontdekt!

Combineer je favoriete sport met Engels, muziek of een tweede sport! Sommige sporten kan je ook fulltime doen. Je kunt dus ook kiezen voor een combinatie zonder Engels. De programma's staan open voor alle sport-, taal- en muziekniveaus.

Crawley, Accommodatie, Exsportise
Petworth, Accommodatie, Exsportise
Accommodatie, Exsportise, Blandford Forum

Waar verblijf ik?

Je woont op één van de prachtige landhuizen met uitstekende sportfaciliteiten in 'the English countryside' in de wijde omgeving van Londen. Stuk voor stuk toplocaties die buiten de zomer fungeren als privéscholen, gelegen op 1 tot 2 uur van Gatwick, Heathrow of Stansted. Waar je verblijft hangt af van je leeftijd, sport-, programmakeuze en startdatum. Sommige programma’s worden op meerdere locaties aangeboden.

De scholen beschikken elk over geweldige sportfaciliteiten zoals tennisbanen, voetbalvelden, sporthallen, zwembaden, rugbyvelden, driving ranges en - daar waar golfprogramma's aangeboden worden - zelfs eigen 9-holes golfbaan! Maneges en meer golfbanen liggen vlakbij.

Ook beschikken de scholen over uitstekende muziekfaciliteiten zoals les- en oefenruimtes en speciale ruimtes voor voorstellingen. Diverse instrumenten zoals piano's en drumstellen zijn aanwezig.

Hoe leer ik?

Alle sporttrainingen, muzieksessies en andere activiteiten zijn in het Engels. Je verbetert je Engels dus ook tijdens het nemen van een strafcorner, en verbetert ongemerkt je woordenschat op de green of aan het net. Een groot voordeel is ook dat er, naast internationale jongeren, ook veel Engelsen aan de sport- en muziekprogramma’s meedoen - vooral in augustus.

De trainingen staan onder leiding van gemotiveerde, professionele coaches - soms zelfs bekende Engelse of internationale sporters! - van bijvoorbeeld de LTA (Lawn Tennis Association), HA (Hockey), PGA en EGTF (golf) of de FA (Football). Alle facetten komen aan bod, zowel tactiek als techniek. Je middagprogramma hangt af van de variant die je kiest. Elke vrijdag speel je een toernooi of doe je een test.

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z