Waarom Interlanguage Study Abroad

Daarom Interlanguage Study Abroad

We realiseren ons dat het volgen van een studieprogramma in het buitenland een belangrijke investering van tijd en geld is - of het nu een crash course is, een taalvakantie of een internationaal talen- of studiejaar. High schools, colleges, universiteiten en taalscholen zijn er genoeg. Maar wanneer je wilt dat je investering ook het beoogde resultaat oplevert, dan komt daar meer bij kijken. Hierin zit hem nu juist onze taak.

Kwaliteit in advies, scholen en onderwijs

We houden van wat we doen!

Het moeilijkst kwantificeerbaar, maar o zo belangrijk: we houden van ons werk. Het begeleiden van mensen naar een succesvolle toekomst, het zoeken naar de 'perfect match' met een buitenlandprogramma. We kennen onze branche als onze broekzak en weten er de weg om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Ruim 35 jaar kennis en ervaring

Daarmee zijn we Nederlands meest ervaren onafhankelijke organisatie voor taalreizen en studieprogramma’s in het buitenland. Na duizenden scholen over de hele wereld bezocht en beoordeeld te hebben, weten we in deze branche langzamerhand goed de weg en hebben wij veel relevante kennis in huis om je te helpen.

Gratis professioneel advies op maat

Graag laten wij je delen in onze ervaring en zullen wij je adviseren bij het vinden van het programma dat het beste past bij je wensen en behoeften. We zullen je graag telefonisch adviseren of op een van onze informatiebijeenkomsten, maar natuurlijk kan je ook een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor maken. Uiteraard is ons advies gratis en vrijblijvend.

Onafhankelijk

Belangrijk om te weten is dat Interlanguage geen eigen scholen vertegenwoordigt, maar een volledig onafhankelijke organisatie is. Hierdoor kunnen we objectief te werk gaan bij het selecteren van de beste partnerscholen en alert inspelen op de wensen van onze deelnemers.

Unieke selectie

Wij werken niet met alle taalscholen, high schools, colleges en universiteiten, maar hebben het voorwerk al voor je gedaan. Interlanguage heeft alleen die programma’s en scholen geselecteerd die de moeite waard zijn en aan onze hoge kwaliteitscriteria voldoen. Wij zijn continu op zoek naar juist die éne school in een plaats of land dat net even dat extra’s biedt. En daarbij gaan we niet over één nacht ijs. Dit bespaart je een hoop moeite en tijd, en behoedt je voor foute keuzes.

Alleen de beste scholen

Bij Interlanguage vind je programma’s aan eersteklas scholen. Zij voldoen stuk voor stuk aan de strengste criteria. Zonder dat daardoor concessies moeten worden gedaan aan een scherpe prijsstelling.

Kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit continu te controleren, bezoeken wij de partnerscholen regelmatig en wisselen we ervaringen uit met internationale collega’s. Natuurlijk spelen ook de ervaringen van oud-studenten een belangrijke rol.

Interlanguage-deelnemers hebben een streepje voor

Omdat onze scholen weten dat we onafhankelijk zijn, doen ze extra hun best. Daarom heb je als Interlanguage-deelnemer al snel een streepje voor.

Wij hebben je ideale programma al gevonden

Vrijwel zeker vind je op deze website een passend programma. En als dat onverhoopt niet zo is, dan helpen wij je graag om dat te vinden.

Kies of combineer uit vele honderden Taalcursussen, High School en Studieprogramma's op zo’n 200 bestemmingen in meer dan 35 landen.

Overzichtelijk

Interlanguage heeft de informatie over scholen, cursussen, studies en accommodaties vergelijkbaar gemaakt. Tot in detail vind je de informatie terug in de teksten en overzichten.

Duidelijk

Bij Interlanguage heb je niet te maken met voorwaarden van en overeenkomsten met buitenlandse organisaties die moeilijk vergelijkbaar en niet altijd even doorzichtig zijn. Voor al onze cursussen gelden eenduidige boekingsvoorwaarden, en heb je met ons een Nederlandse contractpartner. Wel zo’n prettig idee.

Service

Zowel voor, tijdens als na je buitenlandprogramma staan wij voor je klaar met persoonlijke adviezen, informatie en ondersteuning. Ook voor accommodatie, verzekeringen en reis.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z