Spaans leren in Peru

Zoek zelf

Waar wil je Spaans leren?

Spaans leren in Peru

Ga op zoek naar de indrukwekkende Inca ruïnes en laat je verrassen door de spectaculaire natuur, de hoge en grillige toppen van de Andes, woestijnen die tot aan de oceaan lopen, maar ook de overvloed aan flora en fauna in de oerwouden van het Amazonegebied, en het kleurrijke karakter van de bevolking.

Waarom een taalcursus Spaans volgen in Peru?

Wil je snel en vlot Spaans leren spreken en verstaan? Dan is het volgen een taalcursus Spaans in Peru een zeer effectieve methode. Doordat je in een Spaans taalgebied zit, kan je het Spaans dat je in de lessen leert meteen ook in de praktijk oefenen. Tegelijk leer je de mensen en de cultuur kennen waardoor je je taalbegrip ook weer vergroot. Hierdoor is het tegelijk een erg leuke manier van het leren van de Spaanse taal. Er zijn al taalcursussen Spaans in Peru vanaf 1 week. Een taalcursus Spaans in het buitenland kan net zolang duren als je wilt, tot maximaal een jaar.

Cursustypes taalcursussen Spaans

Bij de taalcursussen Spaans in Peru kan je kiezen voor een algemene of een intensieve taalcursus Spaans. Bij een intensieve cursus Spaans heb je een groter aantal lesuren of les in kleinere lesgroepen, waardoor je sneller vorderingen maakt. Deelnemers aan een intensieve cursus Spaans zijn vaak gemotiveerder om snel vooruit te gaan met hun taalkennis. Als je een tastbaar bewijs van je taalvaardigheid wilt hebben kan je kiezen voor een examencursus Spaans. Door het volgen van privé lessen kun je jezelf eventueel voorbereiden om het DELE examen te behalen. Zo’n diploma kan nuttig zijn voor sollicitaties of voor toelating tot een studie in een Spaanstalig land. Graag helpen we je bij het samenstellen van het beste programma voor je, eventueel door het combineren van verschillende cursussen Spaans, zodat je het meeste uit je taalreis haalt.

Je verblijf in Peru

Voor je taalreis naar Peru kun je ook je accommodatie selecteren op basis van je voorkeuren. Wil je het liefst een zelfstandig appartement? Hou je meer van een residentie die lijkt op een hostel? Of verblijf je het liefst bij een gastgezin en lijkt het je leuk om het dagelijkse leven van een Peruaans huishouden mee te maken? Wij helpen je aan een passend programma.

Waar in Peru kan ik Spaans leren?

Met Interlanguage kun je in Peru Spaans leren in Cuzco en Lima.

  • 35 jaar ervaring
  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk dus objectief
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z