Academisch jaar / semester

Een ervaring die je leven zal veranderen

Onze aantrekkelijk geprijsde lange termijn programma’s zijn een geweldige mogelijkheid om het leven in een ander land echt mee te maken en vloeiend te worden in de taal. Je krijgt een internationale kijk op het leven terwijl je studeert samen met medecursisten van vele verschillende nationaliteiten. Bij veel lange termijn programma's kan je terecht bij een mentor van de school voor studiebegeleiding.

Je zult thuiskomen met een aanzienlijk verbeterde taalkennis en veel mooie herinneringen voor de rest van je leven. Tegelijk verwerf je waardevolle kwalificaties en vergroot je je toekomstige salaris- en carrièrekansen. Kortom, een waardevolle investering voor je toekomst!

Langere tijd naar één land

Als je je wilt richten op één taal kan je kiezen voor een Academisch Jaar of -Semester programma. Ook kan je verschillende cursussen aan één taalschool combineren, of een combinatie maken van verschillende steden.

Academisch Jaar / Semester

Bij een Academisch Jaar of Semester doorloop je een afgerond taalprogramma, met of zonder aanvullende vakken. Sommige taalscholen bieden de mogelijkheid om binnen dit programma verschillende cursussen te combineren. Prima geschikt voor een totale onderdompeling in taal en cultuur, en om internationale ervaring op te doen.

Examencursus

Taaldiploma’s zijn een tastbaar bewijs van je vaardigheid in een bepaalde taal. Een taalexamen vormt een goed doel voor jezelf om naartoe te werken, zeker bij een wat langere cursus. Vaak heb je ook taaldiploma’s nodig voor toelating tot een internationale (vervolg)opleiding en ze worden ook steeds vaker beschouwd als noodzakelijk op een CV. Lees meer over Examencursussen.

Combinaties

Combineer verschillende cursussen aan één instituut, inclusief eventueel een stage, of maak een combinatie van verschillende steden of landen.

High School of Studeren in het buitenland

Wil je een semester of jaar naar het buitenland, maar behalve de taal vooral ook andere vakken of een studie volgen? Kijk dan bij de informatie over High School of Studeren in het buitenland op deze website.

Langere tijd naar meerdere landen

Interlanguage-Jaar

Wil je er een jaar tussenuit, en vloeiend worden in 2 of 3 talen? Haal internationale taaldiploma’s en beleef tegelijk een onvergetelijk jaar in verschillende landen. Maak je eigen combinatie uit al onze taalprogramma’s op meer dan 160 locaties. Kies uit Academische Semesters, Examencursussen of andere cursussen en eventueel een stage. Met je talen op zak leg je de perfecte basis voor een boeiende toekomst en een succesvolle carrière. Aarzel niet om contact met ons op te nemen: we helpen je graag bij het samenstellen van jóuw perfecte jaar.

Interesse?

Graag helpen we je bij het vinden van het programma dat het beste bij je past! Neem contact op.

Zelf opzoeken? Ga naar het boekingsdeel van de site > kies bovenaan Taalcursus (volg de link) > kies onder 'Cursus of studie' het type van je keuze om te filteren.

Je ziet dan alleen scholen en cursussen die hieraan voldoen. Schakel de filter weer uit om weer alle scholen of alle cursussen van een school te zien.

  • Bijna 35 jaar ervaring
  • Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z