Algemene cursus

Algemene Taalcursussen

Algemeen

Een algemene cursus van meestal zo’n 20 lesuren per week. In de regel heb je les in een groep van maximaal 10 tot 15 personen. Deze cursusvorm is aan te raden wanneer je naast je cursus voldoende tijd wilt overhouden om te ontspannen of de omgeving te verkennen.

Intensief

Vergelijkbaar met de Intensief cursus, echter met een groter aantal lesuren. Je hebt dus een groter aantal uren ‘contact’ met de taal.

Privé-combinaties

Een combinatie van een Algemene of Intensief-cursus met een aantal individuele lessen. In deze lessen kan extra aandacht besteed worden aan je persoonlijke taalproblemen, vakjargon en dergelijke.

TIP: de ‘puntjes op de i’? Besluit enkele weken groepscursus met een week Intensief-Privé of Privéles.

Mini-Groep

Vergelijkbaar met de Algemene of Intensief-cursus, maar dan in kleinere groepen. De deelnemers zijn vaak extra gemotiveerd en willen in zo kort mogelijke tijd een zo hoog mogelijk resultaat behalen.

TIP: serieus aan de slag zonder meteen voor Privéles te kiezen? Denk dan eens aan een Mini-Groep cursus. Deelnemers zijn vaak extra gemotiveerd en de gemiddelde leeftijd ligt meestal iets hoger dan bij een Algemene cursus.

Privé

Een individuele cursus, geheel toegesneden op jouw wensen en behoeften, voor algemeen of specifiek taalgebruik. De meest effectieve manier om snel een taal (beter) onder de knie te krijgen. Geschikt voor iedereen, van scholier tot zakenman of -vrouw. Kijk ook bij het Home Language programma voor cursus en verblijf bij een docent thuis.

Zelf opzoeken? Ga naar het boekingsdeel van de site > kies bovenaan Taalcursus (volg de link) > kies onder 'Cursus of studie' het type van je keuze om te filteren.

Je ziet dan alleen scholen en cursussen die hieraan voldoen. Schakel de filter weer uit om weer alle scholen of alle cursussen van een school te zien.

  • Bijna 35 jaar ervaring
  • Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk, zakelijk of privé
  • Studies en taalreizen wereldwijd
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Complete service van A tot Z